Security kläder och utrustning

Här hittar du alla våra kläder med "Security" tryckt eller broderat på plagget. Här finns även en hel del övrig utrustning anpassat för dig som arbetar med säkerhet på till exempel event eller liknande.

Visa filter

Per sida:

Köp Security-kläder online

Kläder med texten "security" bärs vanligtvis av personer som arbetar inom säkerhet på till exempel event eller liknande. Det kan vara allt från livvakter och säkerhetsvakter till butiksbevakare och privata detektiver. Dessa kläder hjälper utomstående att identifiera dem som arbetar inom säkerhet på området och gör det lättare för allmänheten att veta vem de kan vända sig till om de behöver hjälp.

Kläder med texten "security" kan vara allt från T-tröjor till jackor och byxor. De kan ha texten tryckt på ryggen, bröstet eller på sidan av plagget.

Utrustning för säkerhetspersonal

Säkerhetspersonal behöver ofta rätt handskar och skor för att utföra sitt arbete på ett effektivt och säkert sätt. Nedan följer några exempel på vanliga handskar och skor som används inom security-branschen:

Handskar:

  1. Säkerhetshandskar: Säkerhetshandskar är speciellt utformade för att skydda händerna mot skärskador, nypor, rivningar och andra skador. De är tillverkade av slitstarkt material som ger bra grepp och skyddar mot skärskador.

  2. Skyddshandskar: Skyddshandskar används för att skydda händerna mot kemikalier och andra farliga ämnen. De är tillverkade av material som är resistent mot kemikalier och syror.

  3. Taktiska handskar: Taktiska handskar är avsedda för användning vid taktiska operationer där säkerhetspersonalen behöver ha bra grepp och skydd mot slag och stötar.

Skor:

  1. Säkerhetsskor: Säkerhetsskor är tillverkade av tåligt material som skyddar fötterna mot fallande föremål och andra faror. De har också en sula som ger bra grepp och stabilitet på olika typer av underlag.

  2. Taktiska stövlar: Taktiska stövlar är utformade för att användas vid taktiska operationer där säkerhetspersonalen behöver ha bra grepp och stabilitet på olika typer av underlag. De är vanligtvis vattentäta och har en stark och hållbar sula.

  3. Arbetsskor: Arbetsskor är bekväma och slitstarka skor som passar för de flesta arbetsuppgifter inom security-branschen. De är ofta gjorda av läder eller annat hållbart material och har en sula som ger bra grepp och stabilitet.

Det är viktigt att säkerhetspersonal väljer handskar och skor som är lämpliga för deras arbetsuppgifter och som ger tillräckligt med skydd och komfort.

Produkter

Handla

Information