Cyber Monday

Här hittar du vår stora november REA som kallas Black Friday. Du kommer här se alla nedsatta produkter under denna perioden under tiden till nästa REA så är den tyvärr tom och du kan se våra nedsatta produkter här istället.


Black Friday REA på Dunken.se.

Här har vi samlat våra bästa erbjudande som finns på sidan under Black Friday och Black Week. Vi har försökt hitta de populäraste produkterna och ge dig det absolut bästa priset vi kan erbjuda. Det finns många olika erbjudande och vi har samlat in dom under dam, herr, barn och till hemmet, detta för att göra det lite enklare för dig att se vad som vi har att erbjuda.

Men när du är inne och handlar så missa inte alla andra riktigt bra produkter som vi har över hela sidan.

Om våra Black Week erbjudande.

Stora delar av vårt Black Friday sortiment har vi även på kampanjpris under hela veckan. Men absolut flest erbjudande hittar du under Black Friday.

Black Friday på kläder

Ja här hos oss så hittar du ett väldigt stort utbud med kläder där du kan fynda under Black Friday perioden till riktigt bra priser. Framförallt så finns fynden med de som är utgående produkter. Men förhoppningsvis så hittar du din storlek bland dessa. Då kan priset gå så lågt som 70% eller till och med ännu lägre.

Produkter

Handla

Information