Black Friday - Black Week

Välkommen till vår BLACK FRIDAY eller kanske snarare BLACK WEEK kategori. Här hittar du alla våra snygga och praktiska produkter som har nedsatt pris under denna period.

Här kommer du hitta erbjudande under hela veckan och det kommer skifta varje dag. Så ha koll på denna kategori varje dag under hela veckan.


Black Friday - Black Week REA på Dunken.se.

Här har vi samlat våra bästa erbjudande som finns på sidan under Black Friday och Black Week. Vi har försökt hitta de populäraste produkterna och ge dig det absolut bästa priset vi kan erbjuda. Det finns många olika erbjudande och vi har samlat in dom under dam, herr, barn och till hemmet, detta för att göra det lite enklare för dig att se vad som vi har att erbjuda.

Men när du är inne och handlar så missa inte alla andra riktigt bra produkter som vi har över hela sidan.

Om våra Black Week erbjudande.

Stora delar av vårt Black Friday sortiment har vi även på kampanjpris under hela veckan. Men absolut flest erbjudande hittar du under Black Friday.

Black Friday på kläder

Ja här hos oss så hittar du ett väldigt stort utbud med kläder där du kan fynda under Black Friday perioden till riktigt bra priser. Framförallt så finns fynden med de som är utgående produkter. Men förhoppningsvis så hittar du din storlek bland dessa. Då kan priset gå så lågt som 70% eller till och med ännu lägre.

Cyber Monday

Även Cyber Monday erbjudanden kommer du att hitta på denna sida.

Men tänk på att erbjudanden kommer att variera varje dag så allt kommer inte kanske vara kvar till måndagen.

Produkter

Handla

Information