• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Julklappstips

Här har vi sorterat in alla våra bästa julklappstips. Givetvis så kan du hitta julklappar på hela sidan men för att göra det lite enklare så har vi valt att göra en sida med uppskattade julklappar.

 

Per sida:

Mjuka julklappar.

Det sägs att det inte ska vara så roligt att få mjuka julklappar, men nu har du kommit till rätt ställe för att hitta de mjuka julklapparna som verkligen uppskattas. Om du har kompis som gillar hårdrock så varför inte köpa en cool t-shirt med något snyggt hårdrocksmotiv eller varför inte ett par mjukisbyxor till soffliggaren. Allt detta och mycket mer hittar du hos oss.

Våra hårda julklappar.

Ja fast det mesta vi säljer är just kläder så har vi även hårda julklappar. Varför inte köpa en cool kaffemugg till din sambo eller jobbarkompis. Eller kanske ett snyggt vinställ till golfaren. Dessa presenter har vi under samma kategorier som de vanliga med kläder men allt är sorterat efter vilket intresse som personen kan tänka sig ha.

Öppet köp i jultider.

Nu i jultider så har vi alltid öppet köp till 31 januari så skulle det vara så att en vara inte passar eller att en vara inte skulle vara önskad så får du mer än en månad på dig att returnera din vara.

Våra leveranstider i jul.

Är du osäker på om du hinner få din vara innan jul? Då kan du alltid kolla in denna sidan för att se när sista datum på dina varor kommer kunna skickas.

Dock står alla leveranstider på varje produktsida. Glöm dock inte att alltid välja storlek eller färg för att se var som gäller just den storleken då det kan skilja på vissa storlekar eller färger.

Vi hoppas att denna lilla julklappsguide hjälper dig riktigt mycket.

Annars är det bara att ut bland våra övriga produkter för att hitta mer julklappar.

Produkter

Handla

Information