Tjänst: Pack, plock och tryck.
Anställningsgrad: 80-100%
Plats: Nogersund, Sölvesborg.
Sista dag för ansökan: Ej satt, löpande ansökan.

 

Tjänst för pack, plock och tryck på vårt lager i Nogersund, Sölvesborg.

Odd Sailor AB växer i en stadig takt och vi söker nu en person för pack, plock och tryck av textiltryck.

 

Om företaget:

Odd Sailor AB hette tidigare TA Internethandel men under sommaren 2018 ombildades företaget till aktiebolag och fick då namnet Odd Sailor AB. Företaget bedriver idag försäljning av kläder via webshopparna Dunken.se, OddSailor.dk samt OddSailor.com.

I sortimentet hittar man märken som Urban Classics, Brandit, Spiral, Belsira med mera och utöver försäljning av märkeskläder så har företaget även ett eget tryckeri där roliga texter på T-shirts är det som trycks absolut mest.

Försäljningen av våra egna tryck har ökat under 2018 och målet under 2019 är att fortsätta växa inom vår tryckeridel.

Här har du nu möjlighet att få bli en del av vår utveckling framåt. På Odd Sailor AB uppmuntrar vi kreativiteten och idéerna från personal för att bygga vidare vår verksamhet.

 

Om jobbet:

Tjänsten vi ska tillsätta kommer ha fokus på inleveranser och utleveranser vilket innefattar upplockning av inkommande leveranser, plockning på vårt lager, pack av utleveranser samt att trycka upp de beställningar vi får in på vår tryckeridel.

Det är ett varierande arbete som kräver mycket eget ansvar och fokusering på arbetet man gör.

Då Odd Sailor AB är ett litet företag så kommer andra arbetsuppgifter dyka upp lite hela tiden men fokus kommer vara in- och utleveranser.

 

Om dig:

Är du en glad och positiv lagspelare som vill kunna ha ett varierande jobb där dagarna består av många olika arbetsuppgifter så tveka inte att skicka in en ansökan.

Odd Sailor AB som företag växer och utvecklas stadigt. Framtiden kommer bjuda på många stora förändringar i hela vårt sätt att arbeta och man får därför möjlighet att vara en stor del av den utveckling som sker.

Att arbeta på ett litet företag kan vara både påfrestande, utmanande och riktigt roligt. På företaget så har man sina ansvarsområden och huvuduppgifter men många gånger får man rycka in och göra andra arbetsuppgifter efterhand som det behövs.

 Kvalifikationer:
Vi söker dig som har -
* Gymnasial utbildning.
* Viljan att arbeta sig upp i företaget.

Följande är meriterande men inget krav:
* Erfarenhet inom pack och plock
* Erfarenehet inom textiltryck
* Kunskap inom E-handel.
* Goda kunskaper i danska och engelska.

 

Maila in ansökan till [email protected]
Märk ansökan med "Ansökan pack och plock".

Vid frågor gällande tjänsten så går det bra att mejla samma mejladress.

Produkter

Handla

Information