• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Forvert

Här hittar du ett av Sveriges största sortiment av ryggsäckar från tyska Forvert. Högkvalitativa och funktionella ryggsäckar med attraktiva designer.

Per sida:

Köp Forvert online i Sverige

Vi är riktigt stolta att kunna erbjuda ett av Sveriges största utbud av ryggsäckar från tyska Forvert. Forvert är en producent av ryggsäckar vars mål är att göra en intressant kombination av funktionalitet och snygg design med en känsla av streetwear-look. Här finns en mängd av olika ryggsäckar som alla modeller har fått sin egen unika design samtidigt som de erbjuder en hel rad med smarta och funktionella lösningar.

Forvert är ryggsäcken som du kommer bära med dig i många år framöver och du kommer bara uppskatta den mer och mer ju längre tiden går.

Ryggsäckar med streetwear-look

Forvert tillverkar funktionella ryggsäckar. En ryggsäcks främsta syfte är att man ska kunna bära med sig rätt mängd packning på ett både praktiskt och ergonomiskt sätt. Detta är något Forvert är väl medvetna om när de plockar fram sina olika modeller och designer på ryggsäckarna och de kommer inte göra dig besviken. Här får du skönt vadderade bärremmar, gott om packutrymme och smarta fickor.

Men något som också är viktigt för Forvert är desginen rent utseendemässigt på ryggsäckarna. Forvert jobbar för att ta fram sina ryggsäckar med en design som ger en känsla av street och skate. Du får alltså inte bara en praktisk ryggsäck utan också en riktig stilstättare. Det är både ryggsäckarna form och de färger som kombineras som gör ryggsäckarna look så unik och spännande.

Forvert som varumärke

Forvert är ett streetwear-märke som grundades 1998 i tyska staden Kölns belgiska kvarter. Forvert leverar en hel del kläder inom streetwear men har verkligen gjort sig ett namn när det kommer till deras ryggsäckar. Deras olika modeller och designer hamnar främst under kategorierna skate, surf och street. Deras olika mönster ger ofta en känsla utav en kombination av natur, stadslivet och popkulturen med inspirationa av konst, musik, sport och litteratur.

Märket är främst populärt i sitt hemland - Tyskland. Skulle du gå på en tysk skola så skulle du med största sannolikhet stöta på flertalet av Forverts olika modeller och designer.

Produkter

Handla

Information