Iron Fist

Visa filter


Om Iron Fist.

Ideén startades i San Diego, Kalifornien under 2001 av två vänner från Sydafrika, Mike och Travis.
Med en lång bakgrund inom skateboard, surfing, konst, musik och streetkultur så ville killarna skapa kläder som inte fanns någon annanstans. De ville återgå till energi och attityd som under upproriska år när skateboardare levde på gatan och mohikanen skulle få dig utslängd från Disneyland.

Först sålde dom kläderna ur bakluckan på Travis bil utan marknadsstrategi eller någon stor budget började Iron Fist sälja sig själva endast genom produkt och konstverken i sig själva.

I det korta loppet fram tills nu har Iron Fist blivit större än deras vildaste drömmar. Med internationell distribution och har nu återförsäljare i nästan var enda större stad världen över.

Kanske Iron Fists viktigaste tillgång är ärlighet, avsikt och att kläderna är gjorda med bra kvalitet.

Iron Fist är inte alls ett vanligt klädmärke, dess konst och design har som skilde det från många av sina streetwear motsvarigheter. Iron Fist är impulsiv, rå och förlåtande. Inom kläderna hittar du ett utbrott av vidrig färg blandat med rå och smutsig tatueringar inspirerade av gatukonst. Vägrar vara fack i en skate, punk, hiphop eller tatuering genre, har Iron Fist gått från klarhet till klarhet enbart på grund av sin mångfald och ständigt nyskapande till varje säsong. Känd för att vara en kvalitetsprodukt med exceptionella konstverk från några av världens bästa underground och street artister.

Deras produkter är inte för alla och vill fortsätta att ha det så. Vår kund är en individ som vill skapa sin egen stil. Köp det om du gillar det, köp det för att det betyder något för dig eller köp det för att du aldrig riktigt sett något liknande.