• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

JJXX

Här hittar du snygga kläder från det klädmärket JJXX.

Visa filter

Per sida:

JJXX Kläder

JJXX är ett helt nytt klädmärke som har kommit från herrarnas populära Jack & Jones som gjort sig riktigt kända genom deras jeans mode som givit oss snygga moderiktiga kläder till riktigt bra priser. Deras goda kvalité motsvarande priset har gjort att detta blivit en riktigt favorit hos många män.

JJXX är Jack & Jones motsvarighet för kvinnor och tjejer som på så sätt ska få riktigt snygga och moderiktiga kläder till mycket bra priser. Med JJXX så kommer du hitta allt från jeans till skjortor och allt endast i dammodell.

JJXX är inget vanligt klädmärke

JJXX är inget vanligt märke för flickor utan här har du ett varumärke som framförallt är fokuserat på denimhantverk, basplagg och det senaste modet. Kläderna är framtagna för att ge en härlig känsla genom att kunna vara självsäkra och känna sig fria i sina snygga kläder. Det ska vara både modernt, snyggt och bekvämt.

Du kommer alltid hitta snygga och moderna plagg från JJXX som kommer få dig att känna dig extra snyggt klädd vare sig det är till fest eller vardags.

JJXX är nytt men med 30 års erfarenhet

JJXX är som sagt ett nytt klädmärke men med erfarenheten från Jack & Jones. Så du som har suktat på alla snygga herrmodeller som funnits tidigare kommer nu få över snygga jackor, jeans och andra härliga kläder i dammodeller.

Produkter

Handla

Information