• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

NASA kläder

Här har vi samlat allt vårt snygga merchandise från den amerikanska myndigheten för luft och rymdfart - NASA.

Här finns mjukisbyxor, T-shirts, mössor, kepsar till hoodies med mera.

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 2
Sida 1 av 2

Vad är NASA?

NASA är den amerikanska myndigheten för luft- och rymdfart och NASA står för National Aeronautics and Space Administration.

NASA skapades efter att Ryssland (Sovjetunionen) skickat upp världens absolut första artificiella satellit. Den amerikanska kongressen tillsammans med den amerikanska presidenten Dwight Eisenhower började arbeta fram en ny federal myndighet som skulle sköta de amerikanska rymdaktiviteterna och den 29 juli 1958 så skrev Eisenhower att NASA bildats.

Den amerikaska föregångaren hette NACA och till en början bestod NASA av fyra laboratorier och runt 8 000 anställda från NACA. NASA och USA stod nu inför en rymdkapplöpning med Sovjet där relationerna redan varit anspända sedan det kalla kriget.

NASA kläder

NASA har under 10-talet blivit mer och mer populärt på olika typer av kläder och många märken har börjar använda loggan i sina egna kollektioner. Vi har idag ett brett sortiment med kläder från NASA och bland alla kläder så hittar du både de med NASA's logotyp tryckt som enkelt motiv samt de som reprsenterar NASA's rymdprogram med olika texter.

Våra kläder med NASA-loggan är mer än bara reklamplagg för den amerikanska myndigheten då man jobbat mycket med att ge plaggen en snygg stilren design samtidigt som man velat behålla plaggens ursprungliga idé med tydlig NASA-logotyp.

NASA hoodies

I vårt sortiment med huvtröjor från NASA så hittar du både hoodies för dam och herr. Det finns hoodies med stora NASA-loggor tryckta över hela bröstet, de med mindre bröslogotyp samt de som med andra motiv representerar myndigheten.

Merchandise har ett tendens till att tryckas på billiga plagg med sämre kvalité för att skapa en bra förtjänst men dessa merchandise från NASA är raka motsatsen. Här har du riktigt sköna och kvalitativa plagg som lätt kommer att bli en favorit i din garderob.

Motiven från NASA är inte bara snygga utan kläderna är fruktansvärt sköna att bära också.

NASA T-shirt i olika utföranden

T-shirt är nog vårt absolut mest klassiska plagg och självklart har ju vi därför ett brett sortiment av NASA T-shirts. Här kan du hitta flera olika T-shirts med NASAs logotyp tryckt på bröstet i olika storlekar och utföranden. Men vi har också ett gäng med T-shirt från NASA där man valt att ha lite annat än bara en logotyp.

Här hittar du alltifrån NASA T-shirts med deras wormlogo och amerikanska flaggan till T-shirts med National Aeronautics and Space Administration som NASA är en förkortning av. Här kommer du hitta en NASA T-shirt som passar din smak, den saken är säker. Är NASA kläder något du tycker är riktigt fränt så finns här säkert fler än en NASA T-shirt som faller dig i smaken.

 

Produkter

Handla

Information