• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Paladone

Är du på jakt efter häftiga samlarprylar från din favorit när det kommer till TV-spel, konsol, TV-serie, film eller annat? Då är Paladone tillverkaren vars prylar du ska ta en titt på. Paladone är experter på att ta fram kreativa och magiska produkter från både spelets- och filmens värld. 

Per sida:
Sida 1 av 2
Sida 1 av 2

Hitta Paladone-produkter online

Hos oss hittar du ett brett sortiment av prylar från tillverkaren Paladone. Paladone grundades 1994 i Brighton på den engelska sydkusten. Sedan starten har Paladone kommit att bli en stor producent av licenserade produkter där vi främst ser licenser från spel, TV-serier och filmer. 

Här finns alltifrån helt unika och kreativa lampo till klockor, dörrmattor, spel, muggar med mycket mera. 

Paladone har allt du behöver för att profilera dig med din favorit från spelets, seriernas eller filmens värld. 

Paladone - ledande tillverkare av licenserade prylar

Sedan starten vid Brightons pulserande kustlinje 1994 har Paladone spridit sin kreativa gnista som ett färgsprakande norrsken över konsumentvärlden. Inte bara har de blivit en titan bland gåvoföretag, utan deras produkter är likt brevduvor som når ut till alla världens hörn, landar i hem och hjärtan i över 80 länder. Varje produkt de skapar är en biljett till en värld där fantasi möter verklighet, där varje trend och varumärke får ett liv bortom skärmen och sidan.

Stig in i Paladones skattkammare och du finner mer än bara varor; du finner skratt, nostalgi och en oemotståndlig inbjudan att leka. Tänk dig en kaffemugg som förvandlar morgonstunden till en superhjälte-sammankomst eller en skrivbordslampa som teleporterar dig till din favorit fantasy-värld vid knapptryck. Paladone har knackat på dörren till det kollektiva medvetandet och bjudit in lekfullheten till festen. Tiotals miljoner sålda produkter talar sitt tydliga språk – de är inte bara ting, de är konversationstartare, minnesskapare och ibland en trogen följeslagare genom livets äventyr.

Men bakom varje skojfrisk gadget och varje magiskt ögonblick ligger ett grönt hjärta. Paladone piruetterar på tråden av hållbarhet med samma behändighet som en cirkusakrobat. Deras miljömedvetna val genomsyrar allt de gör, från minutiös materialval till de metoder som rengör de marknader de verkar inom. När du håller en produkt från Paladone i din hand håller du inte bara i en bit nytänkande design, utan också i en löfte om en ljusare framtid för planeten.

Möt Paladones team – en excentrisk samling genier, nördar och gamers, vars hjärnor bubblar av idéer som champagne. Deras arbetsbord är en lekplats för innovation där ingen sten lämnas ovänd, inget X-Wing är för komplicerat att bygga, och ingen trollstav är för magisk för att ta form. Denna passionerade besättning är inte bara anställda; de är förvaltare av glädje och arkitekter av överraskning. Med varje ny produkt de lanserar, utlovar de inte bara en vara, utan en känsla – kanske en pirrande förväntan, en rusande glädje eller ett hjärtevärmande minne. Paladone står för mer än gåvor; de representerar kreativitet, nördighet och en hyllning till barnet inom oss alla.

Produkter

Handla

Information