• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

WAX kläder

Grymma kläder från WAX. Här har du ett märke i riktigt härlig kvalité med snygga detaljer. Vi har nu WAX kläder i form av jeans, t-shirts, hoodies, shorts, mössor, linnen och skjortor.


WAX kläder, t-shirts, linne och hoodies

WAX grundades i Sverige 2004, och har sålt kläder i över 10 år nu.

WAX är ett livsstilsmärke inspirerat av motocross, action sport, tatueringar och livsäventyr. Tillverkad av material med hög kvalitet är WAX varumärke inte bara tålig men trendiga och spännande också!

Här nedanför så ser du alla våra WAX kläder. Vi har allt från deras riktigt coola hoodies till grymma linnen du kommer absolut inte bli missnöjd med ditt köp av WAX kläder.

WAX hoodies.

Som du kan se så har vi ett stort urval med WAX hoodies och vi har fokuserat på att få in dessa då när du väl valt en hoodie från WAX så kommer du märka att det är något utöver det vanliga. Många riktigt grymma detaljer där det varieras tryck med brodyr på ett läckert sätt. Sen har dom dessutom lite mer än en vanlig hoodie. Det kan vara små detaljer som färgen inne i huvan eller en färg rand vid fickorna vilket gör att helhetsintrycket blir så mycket bättre.

WAX t-shirts.

Vi har även en hel del WAX t-shirts som du kan se och många av dessa t-shirts har riktigt grymma tryck samt att en del är väldigt stilrena med enbart deras logga. Det som är gemensamt med alla t-shirts från WAX är att det är riktigt hög kvalité. Ingen vill ju ha några kläder som inte håller en tvätt. Det behöver du inte oroa dig. Du kommer älska t-shirten från första gång och efter tvätt efter tvätt. De kan kosta något mer än övriga t-shirts men du kommer troligtvis tycka det är värt var enda krona du har lagt på en WAX t-shirt.

WAX Jeans.

Vi har nu även de riktigt härliga klassikerna från WAX.

Produkter

Handla

Information