Herrkläder stora storlekar

Här har vi listat alla våra herrkläder i stora storlekar för att göra det lite lättare att hitta.
 
Vi jobbar hela tiden på att bredda vårt sortiment av herrkläder i stora storlekar och försöker även få våra befintliga leverantörer att satsa mer på utbudet av storlekar i 3XL, 4XL, 5XL, 6XL och 7XL.
 
Nedanför så hittar du alla kläder i stora storlekar men är du ute efter ett speciellt plagg så kan du klicka in på våra kategorier.
 
Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 13
Sida 1 av 13

Herrkläder stora storlekar.

Det är inte alltid lätt att hitta snygga kläder i större storlekar än XXL då der är många tillverkare som endast fokuserar på att tillverka i de storlekarna där den stora massan människor har och undviker på så sett större lager. Vi har även en hel del av dessa kläder dock har vi även valt att lägga rätt stort fokus på större storlekar och vi vill att även större personer ska kunna klä sig snyggt och rockigt om så önskas.

Storlekar upp till 7XL.

I vissa modeller har vi förutom 3XL, 4XL och 5XL även storlekarna 6XL och 7XL. Detta är lite svårare för oss att hitta men vi har försökt ta in så många i denna storleken som möjligt. Så vi hoppas dessa kan passa och att du hittar just din storlek.

Skjorta herr stora storlekar.

Vi har ett helt gäng med snygga herrskjortor i stora storlekar. Alltifrån varma och sköna flanellskjortor till lite tunnare kortärmade bomullsskjortor i större storlekar. Vi försöker uppdatera varje produktsida med en storleksguide för de stora storlekarna med produktens exakta mått. Saknar du någon storleksguide på skjortans olika storlekar så tveka inte att höra av dig till vår kundtjänst.

Man kan behöva större storlekar av olika anledningar men är man i behovet så är det ofta svårt att hitta kombinationen av stor storlek och snygg produkt när det kommer till skjortor. Våra skjortor tillverkas med samma snygga look både när det gäller Small och 7XL.

Gillar du militärskjortor så spana då in vår armyskjorta som går upp till 7XL.

Bandkläder i stora storlekar.

Många rockers är stora män och självklart måste vi därför se till att ha ett utbud av merchandise från olika rockband i stora storlekar. Vi tycker det är helt vansinnigt att många band väljer att trycka sitt merchandise upp till endast XXL.

Vi letar därför hela tiden efter att få in T-shirts från olika band i storlekarna 3XL, 4XL och 5XL också.

Shorts för herr i stora storlekar.

Tack vare vårt breda sortiment av kläder från Brandit så kan vi erbjuda det tyska märkets snygga shorts. Brandit är dessutom duktiga på att ta fram stora storlekar på sina olika plagg.

Många av shortsen är klassiska militärshorts och ofta även med en sliten vintagekänsla på tyget. Det finns både shorts med lite tjockare tyg och de med lite tunnare tyg. Det många av våra herrshorts har gemensamt är att de tillverkas upp till 7XL.

Här kommer du helt klart hitta ett par shorts som du gillar.

Stora storlekar på jackor.

Vårat utbud av jackor är något vi är väldigt stolta över och för oss är det därför självklart att erbjuda alla storlekar som jackorna tillverkas i. Flera av våra leverantörer är duktiga på att erbjuda jackor till herr i stora storlekar och du hittar därför dessa under vårt sortiment.

Här hittar du alltifrån bomberjackor i stor storlekar, miltärjackor i kamouflage, M65 jacka giant och M65 jacka classic för att bara nämna några.

T-shirts med roliga tryck i stora storlekar.

Vi har ett stort utbud av T-shirts med roliga tryck och de T-shirts vi trycker själva går alla att få i storlekarna 3XL, 4XL och 5XL. För oss är det väldigt viktigt att erbjuda lite större storlekar i vårt sortiment av roliga T-shirts men vi har ändå valt att ha en T-shirt som håller vårt höga krav på passform och kvalité.

Dessa T-shirts med roliga tryck hittar du inte här under denna kategori av kläder i stora storlekar utan du hittar alla tryck under kategorin för detta i menyn.

Produkter

Handla

Information