Roliga t-shirts med tryck

Roliga t-shirts med tryck finns här under. Vi har endast de populäraste t-shirtsen här direkt under och vill du ha något mer specifikt är det bara att söka i våra underkategorier i menyn.

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 11
Sida 1 av 11

T-shirts med tryck och roliga t-shirts sedan 2003.

Vi här på Dunken har tryckt tröjor sedan 2003 och är troligtvis det företag inom denna kategori som funnits längst på internet i Sverige med att trycka roliga t-shirts. Där vi har tryckt roliga och agressiva t-shirts med tryck. Allt för att det ska vara roligt. Du som kund ska kunna ge andra folk ett skratt eller förklara ett och annat hur du tycker det borde vara. Så kanske du håller med något av alla dom tryck vi har på Dunken för att bära det.

Kvalité på de roliga tröjorna vi trycker.

Dessa roliga tröjor som finns i denna kategori är mestadels Fruit of the Loom tröjor men även en och annan merch t-shirt. Det kanske inte säger dig så mycket om kvaliten på tröjan men det är en så kallad standard t-shirt vi använder och har gjort det då den har varit omtryckt samtidigt som vi inte behöver höja priset till många av våra konkurrenters nivårer. Vi vill att du ska kunna köpa en bra tröja till ett helt okej pris. Du vet ju troligtvis redan om att vi har riktigt snabba leveranser :).

Trycket vi använder på tröjorna.

Vi trycker de flesta av dessa tröjor som du ser ovanför helt själva vilket gör att vi kan se till att det är av en riktigt bra kvalité. När det gäller text trycken så använder vi en sorts folie som man normalt använder på arbetskläder men som funkar minst lika bra på t-shirts. Det vi ser till att göra är att vi trycker det så att det nästan går in i tyget och på så sätt kommer det sitta riktigt länge och bra.

Trycket på ryggen?

Vill du ha en cool t-shirt med tryck på ryggen istället eller tvärt om så kan vi oftast fixa det så skriv med det när du gör din beställning så sätter vi trycket där du önskar ha det. Beställ dina coola t-shirts med tryck här idag.

Rolig t-shirt som present.

Glöm inte bort att detta är en riktigt och oftast väldigt uppskattad present när det gäller julklappar eller födelsedagspresenter. Är det något man hör ofta så är det att t-shirten passade perfekt då man ofta kan hitta en tröja som passar perfekt till en person med bra eller sjuk humor.

Så missa inte att beställa idag.

Produkter

Handla

Information