• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

STP - Kläder och prylar

Utforska vår samling av officiellt licensierad STP-merchandise.

Från T-shirts till kaffemuggar, upptäck hur du kan bära din passion för motorsport och STP:s legendariska arv.

Visa filter

Per sida:

STP Motor Oil: En revolution inom motorvård

STP, en förkortning för Scientifically Treated Petroleum, har varit en pionjär inom motoroljeindustrin sedan dess grundande 1954. Det började som en vision om att skapa produkter som skyddar och förbättrar prestandan hos motorer och har vuxit till en ikon inom motorsport och bilvård.

Genom decennier av innovation och engagemang i motorsportens värld, har STP blivit synonymt med högpresterande motorolja och tillförlitligt skydd. Märket har tjänat ett rykte som inte bara stödjer bilars livslängd och prestanda utan också hjärtat i racingkulturen.

Detta har skapat en trogen skara av följare, kunder och fans. Det är därför ingen slump att vi kunnat få möjligheten att plocka in ett riktigt brett och varierande sortiment av STP-kläder och prylar. Ta ditt favoritmärke med dig utanför bilen och visa upp din koppling till varumärket med stolthet. 

Köp STP-kläder online

Som sagt, det är ingen slump att vi kan erbjuda brett sortiment av kläder med motiv från STP. Med fler decenium bakom sig av högkvalitativa produkter för motorvård så har STP skapat sig en trogen skara följare. 

Därför finns det en stor uppkattning av officiellt licensierade STP-kläder och tillbehör. Här hittar du allt från vintageinspirerade T-shirts för herr och dam till funktionella herrlinnen, hoodies och baseball longsleeves, har varje plagg designats för att spegla STP:s rika historia och dess bidrag till motorsporten. Vi erbjuder också ziphoodies för de kyligare dagarna samt kaffemuggar och kepsar för att komplettera din stil eller samling. 

Vårt sortiment är en hyllning till alla som delar vår passion för motorvärlden och STP:s outplånliga avtryck på den.

Som din kartläsare på vägen: Vår engagerade kundtjänst

Vi förstår att varje köp är en del av din berättelse och ditt intresse för motorvärlden, och vi är här för att erbjuda vår expertis. 

Även om vi kanske inte är experter på motorolja eller motorer, är vår kunskap inom kläder och licensierad merchandise omfattande. 

Sedan 2003 har vi stolt försett våra kunder med högkvalitativa produkter och vår dedikerade kundtjänst står redo att guida dig genom ditt köp. 

Har du frågor eller behöver råd om vår STP-kollektion? Vårt team av experter är bara ett mejl bort. 

Produkter

Handla

Information