• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Tonka Kläder och Tillbehör

Upptäck vår samling av officiellt licensierade Tonka-kläder och tillbehör.

Från T-shirts till tote bags, låt våra produkter föra dig tillbaka till barndomens äventyr och skapa nya minnen.

 

Visa filter

Per sida:

Tonka: Från leksaker till legender

Tonka, ett namn som väcker barndomsminnen till liv och som med åren har kommit att symbolisera hållbarhet och kreativitet. Tonka började sin resa 1947 i Mound, Minnesota. 

Ursprungligen skapade för att vara tåligare än de andra leksakerna på marknaden. Tonka blev därför synonymt med sina nästan oförstörbara stålleksaksfordon.

Detta ikoniska varumärke har sedan dess synts i hem över hela världen, representerande både kvalitet och nostalgi. Varje Tonka-leksak bär på en historia av äventyr, fantasifulla lekar och oförglömliga ögonblick, vilket cementerat dess plats i hjärtat av både barn och vuxna som värdesätter dessa tidlösa skapelser.

Man undrar hur många grävmaskiniseter, lastbilschafförer och andra utövare inom fordonsyrken som har hittat sin passion tack vare Tonka. 

Bär Tonka på kläderna 

Är du kanske en av alla som hittat sin passion tack vare dina Tonka-leksaker? Hylla då detta ikoniska varumärke genom att sprida dess namn, mer än vad de redan själva gjort. 

För att fira denna legendariska leksakshistoria så erbjuder vi nämligen en samling av officiellt licensierade Tonka-kläder och tillbehör. 

Vår kollektion sträcker sig från klassiska T-shirts och bekväma hoodies för både herr och dam, till mångsidiga herrlinnen perfekta för äventyr under solen. 

Men varför skulle vi stanna där? Ta ditt Tonka-äventyr ett steg längre med våra kaffemuggar, praktiska tote bags och stilrena kepsar. Varje artikel i vår samling är designad för att väcka minnen till liv och inspirera till nya, oavsett var din dag tar dig.

Vi är din guide i Tonka-merchen

På Dunken.se förstår vi att köpet av Tonka-merchandise är mer än bara ett enkelt köp; det är en känslosam nostalgitrip där man får möjligheten att återuppleva och dela med sig av de glädjeämnen som Tonka har gett oss genom åren. 

Sedan 2003 har vi specialiserat oss på att erbjuda högkvalitativa, kläder och tillbehör. Vårt dedikerade kundtjänstteam är här för att erbjuda guidning och stöd, oavsett om du behöver hjälp med att välja den perfekta presenten eller hitta den rätta storleken för dig.

Har du frågor eller behöver råd om vår Tonka-kollektion?

Kontakta oss; våra engagerade experter är här för att guida dig genom din resa.

Produkter

Handla

Information