• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Minecraft kläder

Här har vi samlat ihop hela vårt sortiment av Minecraft kläder så som tröjor, T-shirts, mössor, kepsar och mycket annat. Här finns kläder och andra merch både för barn och för vuxna.

Visa filter

Per sida:

Köp Minecraft tröjor, T-shirts och andra merch online

Det svenskutvecklade openworld-spelet Minecraft släpptes utav spelföretaget Mojang år 2011 och spelet tog verkligen världen med storm. När andra spelutvecklade tävlade om att hela tiden uppdatera sina spel till den bästa och mest häpnadsväckande grafiken, så bröt Minecraft-grundaren Markus Persson och hans Mojang banan helt. De skapade nämligen en öppen värld där man tog tillbaka 90-talets grafik med stora pixlar. En värld byggd av fyrkantiga block där man låter spelaren utforska den öppna världen. Spelaren kan sedan gräva i jorden, hugga ner träd, hacka i berg och andra material. Sedan gäller det att samla på sig alla råvaror för att kombinera ihop dessa till olika verktyg och andra resurser som krävs för att leva och överleva i denna förrädiska värld.

Här har vi samlat hela vårt breda sortiment av Minecraft-tröjor, -T-shirts, -ryggsäckar, -mössor, -kepsar både för vuxna och för barn. Här finns motiv med karaktärer, verktyg, logotyper och annat från Minecrafts värld. När solen börjar gå ner över Minecraft-världen så gäller det att ha lyckats skaffa sig tak över huvudet. För när mörkret ha kommit så förvandlas den tidigare spännande och harmoniska världen till något helt annat. Då fylls nämligen berg, dalar och platt mark av monster så som Creepers, Skeletons och Zombies. Dessa monster går även att finna under dagtid, om du utforskar en av Minecraft-världens alla mörka grottsystem.

När det kommer till Minecraft-världens hostile mobs (monster) så har vi givetvis ett brett sortiment av merchandise även med dessa. De är en stor del av spelet och vad skulle Minecraft-merchandise vara utan dessa alla monster. Här ser vi Creepers som en självklart favorit och mer om Creepers kan du läsa i nästa stycke.

Minecrafts Creepers som merchandise

Creeper är ett av alla illasinnade monster som man kan stöta på i Minecrafts fantasifyllda värd och Creepern har kommit att bli en symbol som många känner igen spelet för. Men vad är då en Creeper? 

Creepern är ett monster med ett stort grönt huvud, en avlång grön kropp och fyra små gröna ben nertill. Creepern rör sig ljudlöst och när det kommer inom 3 block från dig så aktiveras Creepern. Den stannar då, börjar blinka, ge ifrån sig ett pysande ljud och växa. När det sedan har gått 1,5 sekund så exploderar Creepern och lämnar en liten krater i marken efter sig. Har du inte varit snabb nog att ta dig därifrån så tar den även dig med i explosionen.

Denna gröna varelse går att hitta på diverse olika merchandise i vårt sortiment. På T-shirts, hoodies, ryggsäckar, mössor med mera. Creepern som klädesplagg har verkligen varit uppskattat både bland barn och vuxna.

Minecraft kläder

Trots att Minecrafts otroliga popularitet har gjort att spelet fått en rad med olika typer av merchandise så som ryggsäckar, lampor, muggar, sängkläder med mera. Så är det ändå kläderna som är det absolut mest populära inom alla kategorier av merchandise. Spelet är lättspelat för barn men erbjuder ändå en kreativitet och utmaning även för vuxna. Det är därför logiskt att Minecraft kläder är något som erbjuds både för barn och vuxna.

Vi är hela tiden på jakt efter nya Minecraft kläder för barn och vuxna, för att på sikt kunna bredda vårt sortiment ytterligare.

Titta gärna in lite då och då, för att se vad för nytt som kommit in i sortimentet av kläder och andra prylar från Mojang och dess Minecraft-värld.

Minecraft kläder

Produkter

Handla

Information