Klistermärken

Välkommen till vårt sortiment av klistermärken. Här hittar du de perfekta klistermärkena för att smycka din dator, bilruta eller annat som kan behöva lyftas upp en snygg sticker! 

Visa filter

Per sida:

Vårt fantastiska sortiment av klistermärken täcker allt från dina favorit-TV och filmkaraktärer till klassiska ölmärken och ikoniska musikband. Vi har klistermärken för alla smaker och åldrar!

Klistermärken till barn

Vårt fantastiska utbud av klistermärken täcker allt från dina favoritkaraktärer från TV och film till klassiska ölmärken och ikoniska musikband. Vi har klistermärken för alla smaker och åldrar!

För de små äventyrarna och drömmarna där ute har vi ett speciellt urval av klistermärken som kommer att få deras fantasier att gnistra! Från Harry Potters magiska värld till den skräckinjagande Chucky - dessa klistermärken kommer att ge lekfullhet och glädje till deras dagar.

Våra klistermärken för barn är tillverkade av högkvalitativa material som är säkra för barn att använda. De kan användas för att dekorera anteckningsböcker, ryggsäckar, vattenflaskor och mycket mer. Med så många olika designer att välja mellan kan barnen uttrycka sina unika personligheter och intressen.

Våra klistermärken är perfekta för att sätta en personlig prägel på din laptop, telefonväska, bil eller någon annan yta du kan tänka dig. De är också perfekta att ge bort i present, eftersom de är en rolig och prisvärd present till vänner och familj.

Så varför inte lägga till lite personlighet till dina tillhörigheter med vårt fantastiska utbud av klistermärken? Med så många mönster att välja mellan finns det något för alla!

Coola klistermärken

Om du letar efter något coolt för att piffa upp dina tillhörigheter eller ge din stil en edge, har vi precis vad du behöver. Vårt urval inkluderar ikoniska Batman- och Superman-klistermärken, perfekta för att visa upp din heroiska sida. Och för dem som älskar att resa med stil, kolla in vår Suntrip-klistermärke som ger en tropisk touch till ditt äventyr.

Om du är ett fan av DC Comics och superhjältar är dessa klistermärken ett måste. Visa din kärlek till Dark Knight eller Man of Steel och låt alla veta att du också är en hjälte.

Men om du är mer av en resenär är vår Suntrip-klistermärke perfekt för att lägga till en touch av paradiset till dina tillhörigheter. Klistermärket visar en färgglad solnedgång och palmer, vilket gör det till det perfekta klistermärket för ditt bagage, pass eller resedagbok.

Klistermärket är tillverkat av högkvalitativ vinyl och är väderbeständigt, så du behöver inte oroa dig för att det ska flagna eller blekna. Det är det perfekta sättet att visa din kärlek till resor och lägga till lite personlighet till dina tillhörigheter.

Oavsett om du är ett superhjältefan eller en resenär har vårt urval av klistermärken något för alla. Med högkvalitativa material och unika designer är dessa klistermärken det perfekta sättet att ge dina tillhörigheter lite personlighet och visa upp din stil. Så sätt igång och krydda ditt liv med våra coola klistermärken idag!

Retro klistermärken

För de som längtar efter en nostalgitripp tillbaka till svunna tider har vi ett fantastiskt sortiment av retro-klistermärken. Återupplev glansen från The Office med några av de mest minnesvärda citaten eller slå på en Western-stämning med klistermärken från Yellowstone. Det är som en tidsmaskin i klisterform!

Vi har även gamla svenska klassiker som Spola kröken och Suntrip-logotypen samlade på ett ark. 

Ölmärke i klisterform

För de som uppskattar en god öl har vi klistermärken som hyllar de stora märkena. Visa din lojalitet med Bud Light eller Busch och låt världen veta att du är en sann ölälskare. Dessa klistermärken är ett utmärkt sätt att föra lite av bryggeriets atmosfär till ditt dagliga liv.

Produkter

Handla

Information