Becks

Här ser du vårt samlade sortiment av produkter från det tyska ölmärket Beck's. Ett brett sortiment av olika produkter för ölälskaren.

Visa filter

Per sida:

Beck's - Tysklands största exportöl

Beck's är ett tyskt öl som bryggs i Bremen. Beck's grundades 1873 och kunde tack vare sin närhet till den stora hamnen i Bremen, skapa en stor export i tidig ålder. Ölet tillverkas fortfarande i tyska Bremen på bryggeriet Beck & Co KG. Fram till 2002 så ägdes bryggeriet av lokala familjer men köptes sedan upp av InBev som numera är världens största öltillverkare.

Beck's är numera Tysklands största exportöl och licensbryggs även i Kina, Rumänien, Turkiet, Montenegro, Namibia och Australien.

Beck's på kläder

Beck's är ett stort och väletablerat varumärke inom ölvärlden. Vi är därför stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment av kläder med det tyska ölets logotyp. Här hittar du alltifrån klassiska merchandise som T-shirts och hoodies till lite mer unika kepsar och mjukisbyxor.

De olika plaggen har varierande motiv med alltifrån motiv hämtade från ölets etiketter till enkla logotyper. Beck's logotyp är en spegelbild av Bremens stadsvapen som är en sköld med en nyckel. Skölden går i röda och vita färger, precis som Bremens vapensköld och delstatsflagga.

Bremens sköld med nyckeln har använts i staden sedan 1366. Nyckeln är hämtad från Saint Peter som anses vara skyddhelgon till Bremens katedral. Saint Peter ska ha haft en nyckel i sin vänstra hand. Traditionellt så ska denna nyckel symbolisera Bremens nyckel till världen.

Produkter

Handla

Information