• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Vad betyder - Roliga synonymer

Välkommen till "Vad betyder", där varje T-shirt bjuder på en unik och humoristisk tolkning av svenska ord och uttryck. Perfekt för dig som vill visa upp din stil och sinne för humor på ett originellt sätt.

Utforska vårt sortiment och hitta din nya favorit-T-shirt eller favorit-förklaring av ett ord.

 

Visa filter

Per sida:

Upptäck "Vad betyder" – Humoristiska T-shirts med en twist

Välkommen till vår tryck-kategori som heter "Vad betyder", där vi kombinerar humor med ordförklaringar! Vår unika kollektion av T-shirts bär på kreativa och humoristiska förklaringar av vardagliga ord och uttryck. Perfekt för dig som vill uttrycka din personlighet och samtidigt sprida glädje.

Vad Betyder Ordet? – Klä dig i humor

Dessa T-shirts ger både statements, humor och fungerar som perfekta konversationstartare. Varje tryck är en rolig tolkning av ett ord som får folk att stanna upp och skratta. Upptäck hur ett enkelt ord som "omogen" eller "utgång" kan transformeras till en humoristisk design som reflekterar ditt budskap.

Varje ord på vår sida är en inbjudan till skratt. Vi tar vanliga ord och vrider och vänder på dem tills de blir något helt annat – och mycket roligare!

Roliga definitioner – T-shirts som får en att skratta

Dyk ner i vårt sortiment av T-shirts med roliga definitioner av ord och uttryck som ger en ny vinkling på svenska eller engelska språket. Välj din favorit och visa världen hur ord kan bli budskap på ett oväntat och roligt sätt.

Produkter

Handla

Information