• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Döskalle kläder

Här har vi listat våra döskallekläder och snygga kläder inom rock-modet.

Visa filter

Per sida:

Döskalle tröjor, t-shirts och hoodies

Döskalle kläder med coola döskalletryck hittar du här i denna kategori. Du kan välja med att få dina döskalletryck på hoodies, t-shirts eller linnen. Alternativen är rätt många men alla trycken går att få på både dam och herrkläder så det väljer du bara i rulllisten som du ser inne på tryckts sida.

Sen beror det ju bara på vilket coolt döskalletryck som du vill ha. Som du ser så har vi allt från stora döskalletryck till lite mindre diskretare. Eller snällare döskalletryck till de riktigt coola trycken. Valet är ditt och jag hoppas att du gillar våra döskalletryck. I vilket fall så hittar du säkert din döskalle tröja här.

Döskallar på tröjor.

Ofta när det handlar om lite mer metal eller hardcore tröjor så brukar döskallarna smyga sig in i trycken. Det är ofta mycket med döden och symboler som har med detta dock har det de senaste åren också börjat smyga sig in mycket roligare former av döskallar eller mer åt fashion hållet. Men det är fortfarande döskallarna som ger det lilla extra.

Det finns nog inget så konstigt men ändå fasinerande som ett skalle från en människa som kan ritas om och göra lite som man vill med. Det finns båda elaka skallar och snälla som kanske används mer på barntröjor men döskallar ska det vara.

Skulls här hos oss.

Givetvis så hittar du alla olika varianter här hos oss då vi alltid är ute efter att få fram det senaste rockmodet men även det som inte är knutet till ett band. Det är inte alltid man vill ha bandtröjor och då kommer ofta döskallar, kråkor eller liemannen in i bilden. En neutral tröja men fortfarnade minst lika snygg och cool som övriga bandtröjor. Här i denna kategorin hittar du både bandtröjor och vanliga döskalle tröjor då vi försökt välja ut de flesta tröjorna med döskallar på här till dig.

Är du ute efter Döskalle tröjor, t-shirts och hoodies och liknande produkter. Allt vi har på Dunken.se är inom hårdrocks mode, rockinredning och liknande.
Du hittar mängder med kläder som har sin helt egna coola style endast här på Dunken.se.
I menyn uppe till vänster så finner du mer coola produkter.

Produkter

Handla

Information