• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Tv/Film

Här hittar du hela vårt sortiment av kläder och andra merchandise från TV och filmernas magiska värld. Är du ett fan av TV och film i ren allmänhet så kan du surfa dig igenom många sidor av häftiga merchandise från några av världens absolut största inom varje genre. Är du ute efter någon mer specifik TV-serie eller film så kan du använda menyn för att hitta sorteringar för varje TV-serie eller film som vi erbjuder merchandise ifrån.

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 33
Sida 1 av 33

Merchandise från TV-serier och filmer

TV- och filmbaserad merchandise har blivit en väldigt stor del av den moderna populärkulturen. Fans av populära TV-serier och filmer vill gärna visa upp den kärlek de har för sina favoritkaraktärer, -platser och -historier genom att köpa merchandise som representerar dem.

Idag finns det många olika typer av TV- och filmbaserade merchandise som fans kan köpa. Kläder eller rättare sagt T-shirten är det absolut vanligaste förekommande, men fans kan också välja mellan allt från linnen och tröjor till mössor och kepsar med tryck som visar upp karaktärer, citat eller logotyper från deras favorit-TV-serier eller filmer.

Utöver kläder finns det också en mängd andra produkter som fans kan köpa. Detta inkluderar samlarobjekt som actionfigurer, filmaffischer och andra föremål som representerar karaktärerna eller föremålen från TV-serierna eller filmerna. Andra populära produkter inkluderar muggar, posters, väskor och accessoarer som gör det möjligt för fansen att visa upp vilken som är just deras favorit-TV-serie eller film.

Något av det mest populära är att köpa T-shirts och liknande plagg som är identiska med de som bärs utav en eller flera karaktärer från TV-serierna eller filmerna. Exempel på sådana plagg är den klassika Hellfire Club Longsleeven som bärs utav medlemmarna i Hellfire Club i Netflix succéserie Stranger Thing eller varför inte Suntrip T-shirt från svenska filmen Sällskapsresan eller Finns det svenskt kaffe på grisfesten.

Oavsett vilken TV-serie eller film som är din favorit, så kan du alltid känna dig trygg med att du hos oss får 100% officiella licenserade merchandise.

Produkter

Handla

Information