• Finns i lager
  • Beställningsvara

Batman kläder

Här hittar du alla våra batman kläder och det är allt från klänningar, mössor, muggar, hoodies till helt vanliga T-shirts.

Visa filter

Sida 1 av 2
Sida 1 av 2

Officiella merchandise från seriehjälten Batman.

Batman skapades 1939 av serietecknaren Bob Kane och författaren Bill Finger.

Batman är egentligen en helt vanlig människa utan några övernaturliga superkrafter vilket skiljer honom från de flesta andra superhjältar i DC. Batman heter egentligen Bruce Wayne och Bruce är ett geni och miljardär som beslutat sig för att bekämpa brottsligheten i den fiktiva staden Gotham City. Detta efter att Bruce fick båda sina föräldrar mördade.

Bruce gav sig ut i världen och tränade hårt i både mental och fysisk träning med ett enda mål i sikte. Att hämnas sina föräldrar och att bekämpa brott i sin hemstad.

Bruce återvände sedan till sin hemstad Gotham City där han maskerar sig till en mänsklig version av en fladdermus och går under namnet Batman. Bruce förmögenhet lägger han på att utveckla och få tillgång till avancerad anordning och vapen som han använder i sin kamp mot brottsligheten.

Batman är utan tvekan en av världens största och mest välkända superhjältar.

Batmans logotyp är lika välkänd den och föreställer en svart fladdermus med en gul bakgrund. Logotypen har dock ändrats mellan de olika år som gått sedan starten 1939.

Batman har spelats av många stora skådespelare som Ben Affleck, Christian Bale, George Clooney, Adam West och Michael Keaton för att bara nämna några av alla fantastiska skådespelare som har tagit sig an karaktären.