Cobra Kai - Karate kid

Här hittar du alla våra snygga kläder från storfilmen Karate Kid i modern design.

Vi har t-shirts för både herr och dam, hoodies och linnen med den rätta attityden och kämparglöden!

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 3
Sida 1 av 3

Karate kid kläder

Kläder med tryck från filmen Karate Kid kan passa den gamle filmfantasten eller den unga energiske seriefantasten som nyss upptäckt de spännande kampsportskaraktärena. Filmen och serien ger dig upplevelsen och känslan av att vara en underdog som kämpar sig upp, trots att ingen tror på dig. I handlingen kan man följa storyn om den gamla devisen att hårt arbete lönar sig att dina ansträngningar till slut ger resultat. Och att all möda ger dig många positiva upplevelser i slutändan. Sen ska man tänka på vem man tar råd ifrån, unge Daniel får en rättvis läromästare medan Johnny får en aningens olämliga råd om fult spel och att inte visa någon nåd.

Vilket team håller du på? Grymma, arga Cobra Kai eller visa, eftertänksamma Miyagi-Do Karate? Vi har t-shirts, hoodies och linnen med passande tryck som lockar fram ditt inre karate Kid.

Om Karate kid

1984 rusade tonåringarna till biograferna och citatet ”Wax on, wax off” från filmen har väl knappast undgått någon. Och visst stod man hemma och övade på ”Tranan”. Karateslaget som Mr Miyagi lärde Daniel-san och som det inte ska finnas något försvar emot.
Unge Daniel LaRusso från New Jersey flyttar med sin mamma till soliga Kalifornien och känner att han passar inte in i surfarparadiset och han hamnar snabbt i konflikter. En dag kliver trädgårdsmästaren Miyagi in och räddar Daniel från ett gäng ungdomar som slagit ner honom. Det blir starten på en lärorik vänskap där den gamle krigsveteranen Miyagi lär Daniel den gamla österländska konsten karate och en hel del livsvisdomar. Han börjar sedan tävla och möter Johnny från team Cobra Kai som tränas av den mer hårdföre Kreese som inte kör rent spel utan gärna gör allt för att vinna.

Filmen fick två framgångsrika uppföljare och 2010 gjordes en remake med Jayden Smith och actionskådisen Jackie Chan. Men historien tog inte slut där utan 2021 kom även en serie ”Cobra Kai” som går vidare och visar hur det gått för huvudkaraktärerna när de vuxit upp och fått egna barn. Långt efter tävlingen som förändrade deras liv, återuppstår rivaliteten mellan de forna motståndarna Johnny och Daniel åter igen. Nu får vi nog höra citaten, ”Strike first, strike hard, show no mercy” och ”Sweep the leg” åter igen.

 

Produkter

Handla

Information