• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

DC Comics

DC Comics är namnet på det serieförlag som ligger bakom klassiska seriehjältar som Batman, Superman, The Flash, Catwomen, Aquaman, Wonder Woman med flera.

Här har vi samlat alla våra produkter med dessa fantastiska figurer. Här finns T-shirts, hoodies, sweatshirts, kaffemuggar, kepsar, mössor, affischer med mycket mer. Här finns något för alla superhjälte-fans.

Många karaktärer har även sina egna underkategorier där du kan hitta allt från just din favorit.

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 8
Sida 1 av 8

Utforska DC-universumet hos Dunken!

Välkommen till vår egna DC Comics-värld, där varje super-fan hittar något för sin samling. Vi på Dunken ser oss här som mer än bara en butik; vi ser oss som en portal till de världar där dina favorithjältar och skurkar kämpar om universums öde.

Dyk in i vårt stora sortiment och låt äventyret börja!

Vad Hittar Du Här?

Vår skattkista är fylld med produkter som varje DC-entusiast skulle älska att äga. Från vardagskläder till samlarföremål, vi har allt för att du ska kunna visa din tillhörighet eller inreda ditt rum i superhjälte-tema:

Kläder: Klä dig som dina hjältar med vårt sortiment av T-shirts, hoodies och sweatshirts, perfekta för varje säsong och stil.
Tillbehör: Ta med dig dina älskade karaktärers anda överallt med våra ryggsäckar, kepsar och mer.
Hem & Kontor: Sätt superhjälte-stil på ditt rum eller din gaminghörna med DC Comics-lampor eller pryd dina väggar med posters. När du är färdig så kan du sedan njuta av din favoritdryck från våra superhjälte-temade kaffemuggar.
Och Mycket Mer: Vårt sortiment expanderar ständigt och för dig närmare det universum du älskar.

Utvalda Hjältar & Skurkar:

Steg in i Gothams värld med Batman, flyg högt med Superman eller dyk djupt med Aquaman. Vårt utbud stannar inte där; från den snabbaste mannen levande, The Flash, till den kaotiska charmen hos Harley Quinn och den mäktiga kraften hos Black Adam, vi firar alla karaktärer. Glöm inte Arrow, som håller Star City säker, och många fler hjältar och skurkar från DC-pantheon.

Varför Handla Hos Oss?

På Dunken tror vi på att fira fandom genom att erbjuda högkvalitativa, officiellt licensierade produkter som genljuder med fans i alla åldrar. Oavsett om du letar efter att skämma bort dig själv eller hitta den perfekta gåvan till en annan DC-entusiast, är du säker på att hitta något speciellt i vår kuraterade samling.

Hos oss får du:

  • 100% officiellt licenserade merchandise.
  • 100% dedikerad kundtjänst som gärna guidar dig i ditt köp.
  • Enkelt retursystem med minst 30 dagars öppet köp.
  • Brett utbud med över 300 stycken olika DC-comics merchandise.
  • Kundklubb som ger dig 90 dagars öppet köp och exklusiva erbjudanden.

Gå Med i Äventyret:

DC Comics-universumet är stort och fullt av berättelser som väntar på att utforskas. Med nya föremål som regelbundet anländer finns det alltid något spännande att upptäcka. Håll dig uppdaterad om våra senaste samlingar och exklusiva erbjudanden genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Produkter

Handla

Information