DC Comics

DC Comics är namnet på det serieförlag som ligger bakom klassiska seriehjältar som Batman, Superman, The Flash, Catwomen, Aquaman, Wonder Woman med flera.

Här har vi samlat alla våra produkter med dessa fantastiska figurer. Här finns T-shirts, hoodies, sweatshirts, kaffemuggar, kepsar, mössor, affischer med mycket mer. Här finns något för alla superhjälte-fans.

Många karaktärer har även sina egna underkategorier där du kan hitta allt från just din favorit.

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 5
Sida 1 av 5

Licenserade DC Comics merchandise

DC Comics, Inc. grundades redan 1934 och har sedan dess producerat några av världens mest välkända seriehjältar som Superman, Batman, Robin, Aquaman, The Flash med flera. Varje superhjälte behöver ju i alla fall några superskurkar och DC Comics superskurkar är inte mindre kända dom med The Joker, Harley Quinn, Deadshot, Lex Luthor och The Pinguin för att nämna några.

Alla dessa fantastiska seriefigurer har kommit att bli favoriter generation efter generation och det är därför självklart att vi ska ha merchandise från DC Comics för både vuxna och barn.

Här finns alltifrån kepsar, T-shirts och tröjor med logotyper från Batman och Superman till merchandise med motiv från de olika serietidningarna och filmatiseringarna av karaktärerna.

Oavsett vilken av DC Comics alla karaktärer du föredrar så har vi något för dig.

Produkter

Handla

Information