• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Batman kläder

Här hittar du alla våra batman kläder och det är allt från klänningar, mössor, muggar, hoodies till helt vanliga T-shirts.

Genom åren av filmer med karaktären Batman så har Batmans logga ändrats i färg och form. Här hittar du kläder med många olika versioner av den välkända logotypen från Batman.

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 4
Sida 1 av 4

Batman kläder online.

Officiella merchandise från seriehjälten Batman.

Batman skapades 1939 av serietecknaren Bob Kane och författaren Bill Finger.

Batman är egentligen en helt vanlig människa utan några övernaturliga superkrafter vilket skiljer honom från de flesta andra superhjältar i DC. Batman heter egentligen Bruce Wayne och Bruce är ett geni och miljardär som beslutat sig för att bekämpa brottsligheten i den fiktiva staden Gotham City. Detta efter att Bruce fick båda sina föräldrar mördade.

Bruce gav sig ut i världen och tränade hårt i både mental och fysisk träning med ett enda mål i sikte. Att hämnas sina föräldrar och att bekämpa brott i sin hemstad.

Bruce återvände sedan till sin hemstad Gotham City där han maskerar sig till en mänsklig version av en fladdermus och går under namnet Batman. Bruce förmögenhet lägger han på att utveckla och få tillgång till avancerad anordning och vapen som han använder i sin kamp mot brottsligheten.

Batman är utan tvekan en av världens största och mest välkända superhjältar.

Batmans logotyp är lika välkänd den och föreställer en svart fladdermus med en gul bakgrund. Logotypen har dock ändrats mellan de olika år som gått sedan starten 1939.

Batman har spelats av många stora skådespelare som Ben Affleck, Christian Bale, George Clooney, Adam West och Michael Keaton för att bara nämna några av alla fantastiska skådespelare som har tagit sig an karaktären.

Vårt utbud av Batmankläder.

Batmans logga är välkänd med sin form av en fladdermus som breder ut sina vingar. Loggan har ändrats i färg och form genom åren men har ändå samma look med fladdermusen. Vi har ett väldigt brett utbud av kläder med både Batmans olika versioner av logotyper men även med de olika karaktärerna tryckta.

Här hittar du alltifrån T-shirts, hoodies, toppar, klänningar, kepsar, mössor, väskor och mycket mer från DC Comics stora kollektion av Batman kläder.

Batman tröja.

Här hittar du flera olika sweatshirts med Batman-logga. Tröjor med Batmans logotyp är i regel väldigt stilrena med sin svart bakgrund och den gula ringen runt den svarta fladdermusen. Batman tröjor är ett tidslöst plagg då Batman varit en populär karaktär sedan starten 1939.

Filmer med Batman kommer nog aldrig sluta produceras.

Batman topp.

Självklart ska vi även ha lite snygga Batmankläder för dam. Här finns snygga toppar med fräcka detaljer och stora Batman-loggor på. Vi har även merchandise med andra karaktärer inom Batman-serien med bland annat superskurken Harley Quinn och Jokern.

Batman keps.

Vi har flera kepsar med Batmans logotyp. Kepsarna finns både i storlekar för vuxna och för barn. Kepsarna har många gånger broderade logotyper. Kepsarna från Batmans kollektion av merchandise är nog det populäraste produkten efter den klassiska T-shirten.

Mössor från Batman-serien.

Ett sortiment med Batmans merchandise är inte komplett utan mössor med Batmans logotyp. Mössorna har broderade logotyper från Gotthams försvarare.

 

Produkter

Handla

Information