• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Suicide Squad

Suicide Squad är ett superskursteam som verkligen tog världen med storm när filmen med gruppen släpptes 2016. I filmen fick vi se skådespelare som Will Smith, Joel Kinnaman, Margot Robbie och Jared Leto (för att bara nämna några) gestalta de fruktansvärda superskurkarna.

Här hittar ni alla våra fräcka merchandise från filmen Suicide Squad.

Visa filter

Per sida:

Harley Quinn kläder och kostym.

Det finns nog ingen som var imponerad av Margot Robbies helt fantastiska tolkning av superskurken Harley Quinn. Margot lyckas verkligen få karaktären att vara sådär härligt galen och full av attityd som vi vill se henne. Hon var utan tvekan den mest populära karaktären ur filmen efter att den lanserats.

Harley Quinn är olyckligt förälskad i den galna superskurken Jokern och har tagit inspiration av hans färger samt symboler när det kommer till både tatueringar, dräkt och hår.

Då intresset för Harley Quinn är stort så är vi verkligen glada att kunna erbjuda riktigt snygga kläder med Harley Quinn i motivet samt en Harley Quinn maskeradkostym som verkligen är trogen sitt original från filmen.

Suicide kläder online.

Vi har samlat ihop ett helt gäng med merchandise från den fantastiska filmen Suicide Squad och här hittar du plagg med samtliga superskurkar som slåss i filmen för att rädda jorden. Bland dessa så hittar du El Diablo, Deadshot, Harley Quinn, Rick Flag, Killer Croc med flera.

Produkter

Handla

Information