Superman kläder

Här hittar du vårt sortiment av kläder från en av världens mest klassiska superhjältar - Superman!

Vi försöker hålla ett brett sortiment med kläder med Supermans logga där vi vill att du ska kunna hitta alltifrån T-shirts till varmare kläder som sweatshirts och hoodies.

Visa filter

Per sida:

Superman kläder online.

Supermans logga på kläder är ett klassiskt och tidslöst plagg för den serieintresserade. Vi försöker hålla ett brett sortiment där vi vill kunna erbjuda många olika typer av plagg från världens kanske mest klassiska superhjälte.

Supermans logotyp förknippas ofta med råstyrka då Supermans styrka är en av hans främsta krafter.

Superman T-shirt.

Vi har flera olika varianter på T-shirts med supermans logotyp. Här har du T-shirts med slitna Superman-logos, helt vanliga logos och T-shirts med texten Superman ovanför den klassiska loggan.

Stålmannen eller Superman har en diamantformad logotyp med ett stot S inringat. S:et och ringen går oftast i rött med en gul bakgrund och loggan sitter oftast på ett marinblått plagg.

Detta för att likna den dräkt som Superman drar på sig.

Superman T-shirt till tjej.

Självklart så har vi Superman T-shirt även för tjejer. Här hittar du en figursydd modell på T-shirten med storlekar anpassade för dam. Den kvinnliga versionen av Superman heter Superwomen, logiskt nog.

Superwomen har fått sina krafter genom en blodtransfusion från Superman.

Vem var Superman?

Superman som superhjälte kan nog ingen ha missat men alla kanske inte vet hans bakgrund även om den kan ses som ganska välkänd.

Superman är en seriefigur som publicerades första gången 1938. Han skapades av serieteknarna Jerry Siegel och Joe Shuster.

Superman heter på jorden Clark Kent men  hans födelsenamn var Kal-El. Kal-El föddes på planeten Krypton men som spädbarn blev han ivägskickad i ett rymdskepp strax innan planeten Krypton exploderade. Rymdskeppet landade på jorden där han blev adopterad av en familj i den lilla fiktiva staden Smallville, Kansas.

Där får han namnet Clark Kent och vid vuxen ålder får han jobb som reporter på Daily Planet som är en av Metropolis större tidningar. Genom detta jobb så får han tidig vetskap om hotfulla händelser och det hjälper honom därför att hjälpa folk på bästa sätt.

På tidningen jobbar han tillsammans med Lois Lane som har även är olyckligt förälskad i. Tyvärr så får Clark Kent inte gensvar på sin förälskelse då Louis Lane är förälskad i Superman.

Produkter

Handla

Information