• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Friends merchandise

Upptäck exklusivt Friends merch inklusive T-shirts, hoodies och mer hos Dunken.se.

Handla kläder och prylar från Central Perk och visa ditt stöd för din favoritsitcom. 

Visa filter

Per sida:

Friends som sitcom

"Friends", en av de mest älskade sitcoms genom tiderna, fortsätter att vinna hjärtan långt efter sitt sista avsnitt. Sedan starten 1994 har serien inte bara erbjudit skratt utan också skapat en känsla av gemenskap och nostalgi. Med karaktärer som Ross, Rachel, Monica, Chandler, Joey och Phoebe, som alla har sina unika egenskaper och humor, är "Friends" mer än bara en TV-serie; det är en del av vår kulturella väv.

Friends Merchandise i Sverige

Hos Dunken.se tar vi stolthet i att erbjuda ett omfattande utbud av Friends merch som firar denna ikoniska serie. Vårt sortiment sträcker sig från klassiska T-shirts och bekväma hoodies till unika samlarobjekt som muggar och lampor, alla dekorerade med älskade citat, Firends-logotypen eller scener från Central Perk och gängets många äventyr i New York.

Alla våra leveranser skickas från vårt lager i Sölvesborg. 

Hitta dina Friends kläder online

Att köpa Friends kläder online på Dunken.se är enkelt och säkert. Vi erbjuder en användarvänlig shoppingupplevelse som gör det lätt för dig att hitta dina favoritprodukter. Med detaljerade produktbeskrivningar, tydliga bilder och en enkel checkout-process, är det aldrig varit enklare att visa din kärlek för Friends.

Här kan du tryggt handla 100% officiella och licensierade merchandise från Friends-serien. Alltifrån Friends-logtyper till Central Perk Café. 

Hitta din Friends T-shirt

Upptäck vårt breda utbud av Friends T-shirts, tillgängliga i en mängd olika designer. Välj mellan allt från enkla logotyptryck till kreativa illustrationer som fångar seriens humor och värme. Våra T-shirts är gjorda av högkvalitativa material för att säkerställa komfort och hållbarhet, perfekt för dagligt bruk eller en nostalgitripp med gamla avsnitt.

Här finns T-shirts med seriens "F•R•I•E•N•D•S-logotyp", motiv med karaktärerna tillsammans med klassiska citat, enkla bilder på Ross, Monica, Joey, Phoebe, Chandler och Rachel eller varför inte Central Perk Cafés logotyp.  

Värm dig i en Friends hoodie

När kylan kommer, vad är bättre än att kura upp sig i en varm och mysig Friends hoodie? Våra hoodies är designade för komfort och stil, och varje stycke bär påminnelser om dina favoritmoment från serien. Oavsett om du är hemma eller ute på äventyr, våra Friends hoodies är den perfekta följeslagaren.

Det kommer nästan kännas som att du kryper upp mitt emellan Monica och Rachel i soffan på Central Perk, när du myser i din nya FRIENDS-hoodie. 

Central Perk prylar och kläder

För den verkliga entusiasten erbjuder vi också ett utbud av Central Perk-inspirerade prylar och kläder. Från muggar som ser ut som de från det ikoniska kaféet till lampor som förvandlar ditt hem till din egen lilla Central Perk, har vi allt för att göra ditt Friends-fandom komplett.

Varför välja Dunken.se för ditt Friends merch?

På Dunken.se, är vi inte bara fans av Friends, vi är passionerade om att leverera högkvalitativ merchandise som du kommer att älska. Upplev fördelarna och tryggheten med att handla utav ett svenskt företag. Här finns ett enkelt retursystem, minst 30 dagars öppet köp och en kundtjänst som mer än gärna hjälper dig hela vägen i processen. 

Dessutom så vill vi känna samma gemenskap med våra kunder som gänget i TV-serien Friends gör, så vi har en helt kostnadsfri kundklubb som erbjuder dig 90 dagars öppet köp och exklusiva erbjudanden. 

Utforska vårt sortiment idag och hitta den perfekta presenten till dig själv eller en vän.

Produkter

Handla

Information