• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Garbage Kids

Välkommen till vår Garbage Pail Kids Merchandise-kollektion! 

Vi är stolta över att presentera en rolig och retroinspirerad serie produkter som hyllar de älskade Garbage Pail Kids-korten och deras unika, humoristiska estetik.

Oavsett om du är en långvarig fan av GPK eller helt enkelt älskar att blanda in en dos humor och ironi i din vardag, har vi något för dig i vår kollektion.

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 2
Sida 1 av 2

Garbage Pail Kids kort som posters

Vårt sortiment av Garbage Pail Kids-plakater tar dig tillbaka till det nostalgiska 80-talet med sina levande och skrattframkallande illustrationer. Häng upp dem i ditt hem, på kontoret eller i din samlarhörna för att få en dos humor i din vardag.

Garbage Pail Kids på muggen

Ja, nu menar vi ju givetvis inte att du ska ta med dig Garbage Pail Kids in på toaletten. När vi säger muggen så menar vi ju givetvis på kaffemuggen. 

Starta din morgon med ett leende med våra Garbage Pail Kids-kaffemuggar. Dessa muggar är dekorerade med ikoniska GPK-kort och kommer säkert att ge dig en bra start på dagen.

Garbage Pail Kids på kläder

Vi erbjuder ett brett utbud av kläder, inklusive T-shirts, kepsar, mössor och sweatshirts, alla med unika GPK-motiv. Varför inte klä dig i din favorit-GPK-karaktär och visa upp din humoristiska sida?

Varför välja vår Garbage Pail Kids Merchandise?

  • Retro Charm: Garbage Pail Kids är en kultklassiker från 80-talet, och våra produkter ger en nypa av den nostalgiska charmen tillbaka till ditt liv.

  • Humor och Ironi: GPK-korten är kända för sin humor och ironi, och våra produkter fångar den andan perfekt. De är perfekta samtalsstartare och kommer att få dig att le varje gång du tittar på dem.

  • Bredd av Produkter: Vårt sortiment inkluderar ett brett utbud av produkter, så oavsett om du är en samlare eller bara vill ha något roligt och unikt, har vi något som passar dig.

  • Perfekt Present: Våra Garbage Pail Kids-produkter är utmärkta presenter till samlare, vänner eller familjemedlemmar som uppskattar humor och retrokultur.

Så ta en resa tillbaka till 80-talet och upptäck vår Garbage Pail Kids Merchandise-kollektion. Det är en chans att lägga till en dos humor och ironi i din vardag och hylla den ikoniska GPK-estetiken som har fört glädje till generationer av fans. Utforska vårt sortiment och låt Garbage Pail Kids förgylla din dag!

Garbage Pail Kids som samlarkort

Från början var Garbage Pail Kis en serie med samlarkort från Topps. Korten började säljas 1985 och de föreställde olika barnkaraktärer där den ena var mer grotesk än den andra. Kort med svart humor och groteska versioner av serie-figurer. 

1987 så gick karaktärerna från samlarkorten över till film. Filmen blev ingen direkt succé. Senare producerades även en TV-serie med karaktärerna som också getts ut på DVD. 

Försäljningen gick ganska snabbt ner för att sedan 2003 få fart igen. Då släppte man nämligens sju nya serier med The Garbage Pail Kids. 2010 började man även återutge de gamla korten under namnet "Flashback" där det även ingick nya kort med rubriken "Vad hände sen?". 

2012 kom ytterligare en serie med namnet "Brand-New Series". 

Produkter

Handla

Information