• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Gas Monkey Garage kläder

Här hittar du ett stort utbud av merch från Gas Monkey Garage som vi kan följa i TV-serien Fast N' Loud. Vi har många olika modeller av Gas Monkey Garage kläder i vårt sortiment så som t-shirts, sweatshirts och huvtröjor men även mycket mer som du kan se här nedanför.

Official licensed product. Manufactured by Hybris AB.

Visa filter

Per sida:

Här har vi samlat alla våra snygga kläder från Gas Monkey Garage. Vi har inte enbart kläder utan även en del koppar och även mobilskal. Givetvis är allt officiellt merchandise.

Om Gas Monkey Garage.

Gas Monkey Garage är kända från Discovery Channels populära TV-serie Fast N' Loud där bilexperten Richard Rawlings och hans kompanioner tar in gamla slitna bilar och renoverar dom. Gas Monkey Garage kommer finns i Dallas, Texas i USA. 

Richard Rawling är inte bara expert på bilar utan han är även en framgångsrik entreprenör som är helt fantastiskt duktig på att fövandla rost till guld. Deras bilar går verkligen från rostiga skrothögar till helt fantastiskt läckra pärlor. Detta har gjort att programmet har fått en fantastiskt lojal fanbase som bär deras merchandise. Merchandiset som du hittar här på Dunken.se.

Gas Monkey Garage T-shirts.

På Dunken.se hittar du ett riktigt brett sortiment av T-shirts från Gas Monkey Garage. Här finns flera T-shirts med lite mer klassisk look där GMG-loggan trycks rakt över bröstet. Sedan finns det T-shirts med andra motiv från Gas Monkey Garage där alla har gemensamma nämnaren att de representerar bilar och det som hör bilar till.

Förrutom bilar så representerar Gas Monkey Garage hårt arbete och slit med sin slogan "Blood, Sweat and Beers".

T-shirts för tjejer.

Det är ingen hemlighet att många tjejer följer Gas Monkey Garage i Fast N' Loud. Det är därför självklart för oss att vi ska ha ett bra sortiment av T-shirts i tjejmodell också. Här hittar du figursydda T-shirts med storlekar anpassade för tjej men samma grymma motiv som på alla basic T-shirts.

Andra produkter från Gas Monkey Garage

Utöver T-shirts för dam och herr så har vi såklart mängder av andra Gas Monkey Garage kläder som hoodies, sweatshirts, longsleeves, wide neck för att bara nämna några. Samtliga plagg är i riktigt skön kvalité och med stora tydliga motiv från allas vårat favoritgarage Gas Monkey Garage.

Du hittar även kaffekoppar, klistermärken, väskor med mera från Gas Monkey Garage.

Dessutom har vi Gas Monkey Garage T-shirts i stora storlekar som är speciellt anpassade för att sitta bra på dig som har svårt att hitta stora storlekar på snygga kläder. Dessa T-shirts är nämligen tillverkade stor stora och långa i modellen och tillverkas enbart i 3XL, 4XL och 5XL. För oss är det riktigt viktigt att våra kläder går upp i stora storlekar och så ska ju även såklart Gas Monkey Garages merchandise göra.

Produkter

Handla

Information