Harry Potter kläder och prylar

Här hittar du vårt magiskt breda sortiment av Harry Potter kläder, prylar, affischer med mera från böckerna och filmerna om Harry Potter.

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 2
Sida 1 av 2

Harry Potter kläder till vuxna och barn

I vårt sortiment av licenserade produkter från Harry Potter så finns det kläder både för vuxna och för barn. Här finns ett helt gäng med tuffa T-shirt från böckerna och filmerna om Harry Potter, hans vänner och om skolan Hogwarts samt dess elevhem.

Skaffa dig ett plagg och representera ditt favorit-elevhem från Hogwarts. Är du en Gryffindor, en Ravenclaw, en Hufflepuff eller kanske en lite mörkare till sinnet - Slitherin? Här finns merchandise som tillåter dig representera valfritt av de fyra elevhemmen. Har du ingen favorit så finns alltid Hogwarts egna sigill med alla fyra elevhemmen.

Harry Potter-affischer

Vi har ett riktigt schysst sortiment av affischer från böckerna och filmerna om Harry Potter. Här kan du skylta med elevhemmets vapensköld i olika versioner eller varför inte satsa på en affisch med varje elevhem? Tänk själv att rama in alla fyra elevhemmens vapensköldar och ha dom runt TV-rummet eller i anslutning till din hemmabio.

Kan det blir mer magiskt?

Harry Potter från bok till film

Harry Potter är ju numera världsberömd även bland oss mugglare, så han behöver väl egentligen ingen närmare presentation. Harry Potter kom först i bokform av författaren J. K. Rowling där bokserien innehöll sju stycken böcker. I varje bok får man följa Harry Potter under ett läsår på skolan för häxor och trollkarlar - Hogwarts.

I skolan finns det fyra stycken elevhem vid namn Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw och Slytherin som alla fått sina namn efter skolans fyra grundare. Under en ceremoni under första dagen så blir de nya eleverna insorterade i ett av fyra elevhem med hjälp av en magisk sorterings hatt.

Bortsett från att skolan är ett stort slott med tinnar, torn, hemliga gångar, rörliga trappor, mängder av spöken och dessutom omgiven av en magisk förbjuden skog med diverse varelser. Så ska skolan vara en väldigt trygg plats för eleverna. Något man dock kan komma att ifrågasätta under böckernas gång, då Harry Potter och hans vänner möter nya farliga äventyr under varje läsår.

Produkter

Handla

Information