• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Harry Potter kläder och prylar

Här hittar du vårt magiskt breda sortiment av Harry Potter kläder, prylar, affischer med mera från böckerna och filmerna om Harry Potter.

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 3
Sida 1 av 3

Som Dumbledore en gång sa: "Åk med mig, och du ska se en värld av ren magi." Så dra på dig din osynlighetsmantel och följ med på en resa genom vårt fantastiska sortiment av Harry Potter-produkter.

Vi har allt en sann trollkarl eller häxa kan önska sig, och något för mugglarna också!

Hitta dina Harry Potter kläder online

T-shirts: Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff eller Ravenclaw – vilket elevhem tror du sorteringshatten ger dig? Oavsett om du är en tapper lejon eller en slug orm, så har vi tröja som hjälper dig att visa upp ditt hus med stolthet. Med citat som "I solemnly swear that I am up to no good" kan du visa att du är redo för bus och äventyr.

Sweatshirts & Hoodies: När höstens kyla sveper över Hogwarts, är det dags att svepa in dig i en av våra bekväma hoodies eller sweatshirts. Perfekta för en kväll i Hagrids stuga eller en runda Quidditch, dessa plagg är lika mysiga som en kram från en Hippogriff.

Baby Bodys & Barntröjor: För de små trollkarlarna i familjen, har vi söta baby bodys och barntröjor med de mest älskvärda karaktärerna från Harry Potter. Säg hej till en ny generation av fans!

Posters: För att förgylla dina väggar med magi har vi posters som tar dig direkt till platser som Diagon Alley och Hogwarts Castle. Dekorera ditt hem som en sann trolldomsproffs.

Kaffemuggar: Ett magiskt morgonkaffe förtjänar en magisk kaffemugg. Våra muggar är perfekta för att påbörja dagen med en dos av förväntan, precis som när du öppnar brevet till Hogwarts.

Mössor & Kepsar: För att hålla huvudet kallt och stilen varm har vi mössor och kepsar med Hogwarts-logotypen och andra ikoniska symboler. Så ge Dobby en ledig dag och skydda dina öron mot vinterkylan.

Varför välja vår Harry Potter Merchandise?

  • Äkta Magi: Våra produkter är officiellt licensierade och innehåller den äkta magin från Harry Potter-världen.

  • Kvalitet och Stil: Vi erbjuder högkvalitativa plagg och produkter som låter dig uttrycka din kärlek till Harry Potter med stil.

  • Perfekta Presenter: Vårt sortiment är det perfekta sättet att överraska en Harry Potter-fan i ditt liv. Som Sirius Black sa: "Du är mer än välkommen att låna några av mina kläder, om du vill."

  • Oändliga Möjligheter: Oavsett om du letar efter Gryffindor-kläder eller helt enkelt vill omge dig med magi, har vi något för alla. Så ta upp din trollstav och shoppa nu!

Så dra på dig din Hogwarts-robe och besök vår magiska butik. Vi är övertygade om att du kommer att hitta något som förvandlar din vardag till en äventyrlig resa genom trolldomsriket!

Harry Potter kläder till vuxna och barn

I vårt sortiment av licenserade produkter från Harry Potter så finns det kläder både för vuxna och för barn. Här finns ett helt gäng med tuffa T-shirt från böckerna och filmerna om Harry Potter, hans vänner och om skolan Hogwarts samt dess elevhem.

Skaffa dig ett plagg och representera ditt favorit-elevhem från Hogwarts. Är du en Gryffindor, en Ravenclaw, en Hufflepuff eller kanske en lite mörkare till sinnet - Slitherin? Här finns merchandise som tillåter dig representera valfritt av de fyra elevhemmen. Har du ingen favorit så finns alltid Hogwarts egna sigill med alla fyra elevhemmen.

Harry Potter-affischer

Vi har ett riktigt schysst sortiment av affischer från böckerna och filmerna om Harry Potter. Här kan du skylta med elevhemmets vapensköld i olika versioner eller varför inte satsa på en affisch med varje elevhem? Tänk själv att rama in alla fyra elevhemmens vapensköldar och ha dom runt TV-rummet eller i anslutning till din hemmabio.

Kan det blir mer magiskt?

Harry Potter från bok till film

Harry Potter är ju numera världsberömd även bland oss mugglare, så han behöver väl egentligen ingen närmare presentation. Harry Potter kom först i bokform av författaren J. K. Rowling där bokserien innehöll sju stycken böcker. I varje bok får man följa Harry Potter under ett läsår på skolan för häxor och trollkarlar - Hogwarts.

I skolan finns det fyra stycken elevhem vid namn Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw och Slytherin som alla fått sina namn efter skolans fyra grundare. Under en ceremoni under första dagen så blir de nya eleverna insorterade i ett av fyra elevhem med hjälp av en magisk sorterings hatt.

Bortsett från att skolan är ett stort slott med tinnar, torn, hemliga gångar, rörliga trappor, mängder av spöken och dessutom omgiven av en magisk förbjuden skog med diverse varelser. Så ska skolan vara en väldigt trygg plats för eleverna. Något man dock kan komma att ifrågasätta under böckernas gång, då Harry Potter och hans vänner möter nya farliga äventyr under varje läsår.

Produkter

Handla

Information