• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

He-Man - Master Of The Universe

Här hittar du ett stort urval av kläder med karaktärerna från Master Of The Universe och med dess huvudkaraktärer He-Man och hans nemesis Skeletor.

Visa filter

Per sida:

Master Of The Universe och He-Man på Dunken.se

Under 80-talet så kom den tecknade serien Masters Of The Universe och serien kom snabbt att bli en riktig klassiker. Här får man möte Prince Adam och hans vänner på planeten Eternia. På denna planet ser vi en medeltid värld fylld av magi och trolldom, tillsammans med sci-fi teknologi.

I denna värld ställs Prince Adams alter ego He-Man i en ständig kamp mot den ondskefulle Skeletor. En kamp för att hindra Skeletor från att erövra Eternia och upptäcka Castle Grayskulls hemligheter. Castle Grayskull är en gammal skallformad fästning som besitter stor kraft och magi.

I vårt sortiment av merchandise så hittar vi färgsprakande motiv med de olika karaktärerna från planeten Eternia. Det är kläder med självaste He-Man, men också med den något mindre fagre Skeletor.

He-Man och Master Of The Universe-kläder

Vi kan inte ta dig till planeten Eternia. Men det vi kan erbjuda dig är ett brett sortiment av kläder och dylikt som är som direkt imporeterade från planeten Eternia och som helt klart kommer få dig att känna dig som en del av den magiska värld som Eternia faktiskt är.

Här hittar du mängder av kläder med de olika karaktärerna på båda sidor om Eternia.

Produkter

Handla

Information