Home alone

Här hittar du hela vårt sortiment av merchandise från filmerna - Ensam hemma. Den klassiske julfilmen med Macaulay Culkin som Kevin McCallister. 

Visa filter

Per sida:

Kläder med "Merry christmas ya filthy animal"

I den andra filmen så kommer Kevin McCallister bort från sin familj på flygplatsen och hamnar på fel flygplan. Detta gör att han får spendera julen själv i New York, istället för med sin familj i Florida. Kevin checkar då in på ett av New Yorks finare hotel - Plaza Hotel.

När hotellets personal ska konfrontera Kevin på sitt rum så överlistar Kevin personal genom en gammal komisk gansterfilm som på svenska heter Panik i gangstervärlden. Där skriker den vansinnige gangsterbossen bland annat "Merry christmas ya filthy animal" i samband med att han avlossar en massa skott.

Detta skrämmer personalen så pass att de flyr våningen. 

T-shirts och andra merchandise från Ensam hemma

Filmerna med Macaulay Culking som Kevin McCallister har blivit riktiga klassiker och då framförallt runt juletider. Kevin som 10-åring tvingas inte bara fira julen själv. Han måste dessutom bekämpa de två inbrottstjuvarna och banditerna Harry Lime och Marv Merchants (även kallade WET BANDITS). 

Detta gör ju så klart Kevin med bravur och hans briljanta fällor gör både ont och förnedrar de två tjuvarna. 

Vi har här ett helt gäng med härliga merchandise som hyllar dessa filmer, som nog får ses lika briljanta som Kevins egna fällor.

Produkter

Handla

Information