• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

IT - Pennywise

Välkommen till en värld av skräck och underhållning, där Pennywise, den otäcka clownen, är i centrum.

Hos oss hittar du en spännande samling av merchandise inspirerad av både Tim Currys och Bill Skarsgårds skrämmande tolkningar av denna klassiska skräckikon.

Visa filter

Per sida:

Pennywise T-Shirts som får ditt hjärta att hoppa över ett slag

Våra T-shirts är en hyllning till Pennywise, och de finns i två skrämmande varianter. För de som föredrar Tim Currys klassiska skräckinjagande charm har vi T-shirts som återspeglar den tidlösa skräckfilmen från 1990. Här hittar du bilder av Tim Curry i sin ikoniska roll som den ondskefulla clownen som hemsöker Derry.

För de modiga själar som vågar möta Bill Skarsgårds mer moderna och skrämmande version av Pennywise har vi T-shirts med hans hemska ansikte och sällsynta leenden. Var beredd att skrämma bort de svaga hjärtan när du bär dessa mästerverk av skräckmode.

Posters som tar dig till Derrys skräckinjagande värld

Våra posters är som en portal till Derrys mardrömslika universum. Vi har två unika stilar som kommer att skicka kalla kårar längs med din ryggrad.

Först har vi carnivalaffisch-tematiska posters som ser ut som om de har tagits direkt från filmen. De fångar den mystiska atmosfären av Derry och låter dig känna den dunkla förförelsen av Pennywise. Dessa posters är perfekta för att förvandla vilket rum som helst till en skrämmande nöjespark.

För de som vill ha något mer personligt och intenst skrämmande har vi porträtt av Pennywise. Dessa posters är fulla av detaljer och fångar den grymma skönheten i denna skräckinjagande karaktär. Varje gång du tittar på dem kommer du att påminnas om det ohyggliga hotet som lurar i Derry.

Så om du älskar "IT" och är redo att omfamna skräcken, då är vårt sortiment av Pennywise-merchandise perfekt för dig. Var försiktig när du utforskar våra produkter – du vet aldrig när Pennywise kan smyga sig in i ditt liv igen. Välkommen till Derry, där mareritt blir verklighet!

Produkter

Handla

Information