• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Karl-Alfred

Här har vi alla våra kläder från den amerikanska seriefiguren Karl-Alfred eller Popeye som han heter påå engelska. Nästan alla kläder med Popeye har humoristiska tryck och oftast en koppling till seriefigurens styrka.

I sortimentet av roliga plagg från Popeye hittar du T-shirts, hoodied, sweatshirt med mera.

Visa filter

Per sida:

Roliga tryck med Karl-Alfred.

Kläderna från seriefiguren Karl-Alfred (Popeye på engelska) är fylld av humor och ofta humor relaterad till seriefigurens styrka. Det är ju ingen hemlighet att Karl-Alfreds biceps växer och blir tio gånger så stora när han äter spenat.

Här hittar du roliga tryck som "I'd flex but I like this shirt" och "All this and brains too!" tillsammans med en Popeye som spänner sina muskler.

Vem är Popeye (Karl-Alfred)?

Popeye är det engelska namnet på Karl-Alfred och han är en amerikansk seriefigur skapad av E.C. Segar. Karl-Alfred publicerades i dagspressen där serien fick sin start 1919 men Karl-Alfred dök inte upp i serien förrän 1929.

Vad många inte vet är att Karl-Alfred egentligen var en bifgur i serien. Serien handlade till en början om Olivia och hennes pojkvän Harold Hamgravy, bror Castor och hennes föräldrar Cole samt Nana. Karl-Alfred (Popeye) dök upp som en fartygskapen som anlitades av Olivias bror Castor.

Efter att ha varit med i serien enstaka tillfällen så försvann Karl-Alfred igen men tvingades tillbaka av läsarna då han kommit att bli så populär. Med seriens gång så försvann sedan pojkvännen Harold Hamgravy och Olivia samt Karl-Alfred blev ett par.

Produkter

Handla

Information