• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Marvel kläder

Under denna sida har vi samlat alla våra merchandise från det amerikanska serieförlaget Marvel Comics. Marvel är ledande inom branschen med seriefigurer som Thor, Hulken, Captain America, Spiderman, Iron Man med många fler.

Här har vi alla våra kläder med dessa hjältar och i vårt sortiment av merchandise från Marvel så hittar du T-shirts, hoodies, kepsar, mössor, barnkläder och paraplyer.

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 3
Sida 1 av 3

Marvel kläder online.

Vi jobbar för att få ett riktigt brett sortiment av kläder från förlaget Marvel Comics. Marvel är ett av världens absolut största serieförlag med kända karaktärer som Spiderman, Hulken, Captain America, Iron Man tillsammans med många fler.

Här hittar du ett blandat sortiment med kläder med de olika superhjältarna ur Marvel Comics.

Marvel Comics grundades år 1939 och hetta vid starten Timely Comics. De flesta av förlagets karakatärer lever i det så kallade Marveluniversum där de olika seriefigurerna från de olika serierna kan möta varandra och spelar roller i varandras serier. Det är inte helt ovanligt att seriefigurer först syntes till i andras serier för att sedan få sina egna serietidningar.

Marvel hoodies.

I vårt sortiment av kläder från Marvel Comics så har vi ett gäng olika hoodies med seriehjältarna från Marvel universum. Men vi har också stilrena hoodies med Marvels logotyp eller samlingsbilder på de största hjältarna från serieförlaget.

Våra hoodies från Marvel Comics är både bekväma i passformen och varma.

Söker du Marvel-logga på hoodie så hittar du säkert någon du fastnar för under vårt sortiment här.

Marvel T-shirts online.

Är man ett fan av Marvels fantastiska seriefigurer så är en T-shirt med Marvels snygga logga aldrig fel. Här hittar du lite olika T-shirts där det både finns med hjältarna och med Marvels logotyp i enkelt tryck.

Marvel Comics har en riktigt snygg och stilren logotyp som gör sig väldigt bra på deras merchandise.

Damkläder från Marvel Comics.

Marvel Comics är inte bara för herr utan många av de som älskar Marvels serietidningar, karaktärer och filmer är ju även tjejer. Det är därför självklart för oss att jobba på ett sortiment där det även finns kläder från Marvel comics för dam.

När det kommer till merchandise för dam så är det i regel T-shirts det skiljer på storlek och passform. Vi har därför T-shirts med Marvel Comics som är figursydd och lite smalare passform än den vanliga klassiska T-shirten.

Önskar du annat merchandise i rätt storlek för dam så rekommenderar vi att man bara går ner en storlek än vad man normalt har. Storlekar anpassade för herr är ungefär en storlek större är de anpassade för dam.

Barnkläder från Marvel Comics.

Marvels olika superhjältar går så klart även hem hos de yngre och något som gjort att även de allra minsta börjat följa superhjältar som Spiderman, Iron Man, Hulken, Thor med flera är ju att seriefigurerna på senare tid fått nya tecknade serier. Till exempel så Lego gjort en hel del serier med Marvel Comics superhjältar.

Dessa serier funkar lite bättre för de yngre än de Marvel gjort tidigare och intresset för superhjältarna har ju därför gått ner i åldrarna.

Därför jobbar vi hela tiden på att bygga fram ett brett sortiment av Marvels merchandise även för barnen.

Är det någon specifik superhjälte du letar efter?

Här samlar vi alla kläder och merchandise från Marvel Comics. Är det någon specifik superhjälte du letar efter så kan vi ha en egen kategori bara för just den superhjälten.

Här är en lista på Marvel Comics karaktärer som har egna kategorier med kläder och merchandise.

Produkter

Handla

Information