Captain America kläder

Här hittar du hela vårt sortiment av Catpain America kläder. Den amerikanska superhjälten skapades av Jack Kirby och Joe Simon under andra världskriget.

Sedan dess har karaktären kommit att bli en av hörnstenarna i Marvel universe.

Här hittar hoodies, T-shirts, kepsar och tröjor för dam med Captain America.
 

Visa filter

Per sida:

Captain America kläder online.

Captain America eller Steve Rogers som är hans faktiska namn. Captain America är en superhjälte ur superhjältegruppen Avengers.

Karaktären togs fram under andra världskriget där karaktärens liv även startar. Steve Rogers var en amerikan som var vansinnig på Nazisternas vidrigheter under kriget och är desperat för att få göra värvning. Han blir dock nekad att göra värvning på grund av att han är både sjuk och svag, vilket ger honom stämpeln "Icke tjänstduglig".

Han ges sedan chansen att delta i experimentet "Oberation Rebirth" där han blir antagen på grund av hans stora mod och lojalitet. I experimentet utvecklar han superkrafter i form av helandeförmåga, superstyrka, snabbhet och vighet vilket gör honom till en supersoldat för de "goda" i kriget.

Captain America T-shirt.

Hos oss hittar du flera olika T-shirts med Captain America. Några av dom har hans sköld och logotyp tryckt på bröstet och på andra T-shirts hittar du karaktären själv. Det som syns på alla Captain America T-shirts är färgerna röd, vit och blå som är färgerna den amerikanska symbolen använder.

T-shirts med Captain America är ofta stilrena med den inringade stjärnan som Captain Americas logotyp består av.

Captain America hoodie.

Vi har utöver T-shirts även många andra kläder från Marvels superhjälte Captain America. En av de populäraste av dessa plagg är inte så otippat Captain America hoodie. En skön hoodie med snygg logotyp från Captain America blir aldrig fel.

Våra hoodies är riktigt bekväma och varma.

Produkter

Handla

Information