Spider-Man

Här hittar du alla våra produkter med Marvels klassiska superspindel - Spider-Man.

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 2
Sida 1 av 2

Spider-Man på tröjor och T-shirts

Här har vi samlat ihop alla våra licenserade kläder med Marvels superhjälte Spider-Man. Här finns både T-shirts, tröjor och hoodies med Spider-Man, både för vuxna och för barn. Vi har även massa andra typer av merchandise där Spider-Man ofta förekommer som en del av superhjältelaget The Avengers. Här hittar man alltifrån sängkläder till kaffekoppar.

Spider-Man är en av Marvels i särklass med klassiska och välkända superhjältar. Det är därför självklart att vi ska ha Spider-Man i vårt sortiment både på vuxen- och barnkläder.

Vem är Spider-Man?

Spider-Man eller Spindelmannen som vi kallar honom i Sverige är en föräldralös tonåring vid namn Peter Benjamin Parker som bor med sin farbror Ben och moster May. Peter blev på en vetenskapsutställning biten av en radioaktiv spindel, vilket resulterade i att han blev utsatt för en mutation. Mutationen gav honom en spindels smidighet och proportionerliga styrka tillsammans med ökade atletiska förmågor samt förmågan att fästa sig vid väggar och tak. Peter som är en väldigt intelligent tonåring utvecklar ett eget vapen som låter honom avfyra ett självhäftande nät likt spindelväv.

Peter Parker använder först sin nya talang till att bli en ny TV-stjärna och för att tjäna pengar. Men när han ignorerar en flyende tjuv som strax senare rånar och mördar hans farbror Ben så börjar hans resa mot brottsbekämpning.

Spider-Man är likt många andra av Marvels superhjältar skapad av den fantastiska Stan Lee tillsammans med konstnären Steve Ditko. Stan Lee fick idéen om Spider-Man efter de stora framgångarna med The Fantastic Four. Det kom då en stor tonårsefterågan på serietidningar och Stan Lee lät därför plocka fram en karaktär som tonåringarna kunde identifiera sig med. Så föddes Spider-Man.

Produkter

Handla

Information