The Avengers

Här har vi samlat alla våra från superhjälte-laget The Avengers och dess medlemmar.

Visa filter

Per sida:

The Avengers-kläder och andra licenserade merchandise

The Avengers är Marvels superhjälte-lag där många av Marvels absolut populäraste superhjältar samarbetar för att bekämpa de hot som drabbar jorden. Här finns produkter med Avengers och dess medlemmar både för stora och små. Många av hjältarna som dyker upp i The Avengers har dessutom helt egna sidor hos oss, så är det någon specifik medlem du letar efter så kan du hitta dom där.

I vårt sortiment av officiella licenserade merchandise från The Avengers och dess medlemmar så finns det mängder av tröjor, hoodies, T-shirts, kaffemuggar, kepsar, mössor med mera. Här finns något för alla superhjälte-fans.

Marvels lag med superhjältar - The Avengers

The Avengers är en ihopsatt grupp av superhjältar som tillsammans samarbetar för att bekämpa hot som jorden utsätts för. The Avengers som lag skapades av skribenten Stan Lee och tecknaren Jack Kirby år 1963 i sin debuttidning The Avengers #1. Då bestod laget av Iron Man, Ant-Man, Hulken, Thor och Wasp. Captain America som har setts som den första "Avengern" hittades instängd i is i fjärde numret av The Avengers där han återupplivades och anslöt sig till gruppen.

I serietidningarna så har The Avengers haft mängder av olika uppsättningar av superhjältar.

Produkter

Handla

Information