• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

The Hulk

Här hittar du alla våra kläder och andra produkter med Marvels gröna muskelberg - Hulken.

Visa filter

Per sida:

Kläder med Hulken

Hulken är en av Marvels mest kända superhjältar och behöver väl kanske inte någon närmare presentation. Här har vi i alla fall samlat alla våra produkter med detta gröna monster till superhjälte. Här finns tröjor med Hulken både för stora och små. Varma Hulken hoodies och sköna Hulken T-shirts.

Vi har även ett sortiment av andra licenserade merchandise med Hulken så som sängkläder, kaffemuggar, mössor, kepsar med mera.

Här finns något för alla Hulken-fans!

Vem är Hulken?

Hulken är en superhjälte som är skapad av Sam Lee och Jack Kirby för Marvel Comics. Han hade sitt första framträdande i sin egen serietidning The Incredible Hulk #1 1962. Hulken är egentligen en stor grön mutation som lever inuti den fysiskt svaga, socialt tillbakadragna men väldigt intelligenta fysikern Bruce Banner. När Bruce Banner utsätts för gammastrålar från en experimentell bomb så genomgår han en mutation. Detta gör att han förvandlas till det gröna monstret Hulken när han utsätts för känslomässig stress.

Hulken och Bruce Banner är alltså två oberoende dissociativa personligheter som lever i samma kropp men som också avskyr varandra.

Produkter

Handla

Information