• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Venom

Här är alla våra produkter med Marvels egna parasiterande utomjordiska karaktär. Vi pratar givetvis om antihjälten Venom.

Visa filter

Per sida:

Marvels antihjälte - Venom

Venom är från början en skapelse gjord av Marvel-fanet Randy Schueller. När Marvel fick se Randys Venom så gillade de skapelsen så pass att de köpte Venom för 220 amerikanska dollar. Venom är en parasiterande utomjordisk figur som klänger sig fast på sin värd och tar över dess medvetande. Venom som parasit i kroppen på sin värd kan i värdkroppen sedan kommunicera direkt till din värd.

Venoms första värd i Marvel Universe var Spider-Man. Det var Spider-Man som råkade släppa ut Venom ur det fängelse han i sin form av svart vätska satt fängslad. Spider-Man kommer då i kontakt med vätskan som klänger sig fast och börjar livnära sig på Spider-Man. När Spider-Man inser att Venom parasiterar på honom så lyckas han till slut med hjälp av Mr. Fantastic och Human Torch att frigöra sig från symbiotens kontroll. Spider-Mans avvisande av symbioten väckte en stor avsky hos symbioten, vilket gör att han och hans framtida värdar kommer göra allt för att förgöra vår superspindel.

Senare så blir reporten Eddie Brock värd för den utomjordiska symbioten och han blir då den första Venom. Eddie Brock är den mest välkända och vanligast förekommande av Venoms alla värdar och också den värd vi får följa i filmerna om Venom. Eddie Brock i sin form av Venom utkämpar många strider mot den tidigarenämnda värden - Spider-Man.

I S.H.I.E.L.D. så anses Venom vara den livsform som utgör ett av de absolut största hoten mot mänskligheten. Tillsammans med kända namn som Magneto, Doctor Doom och Red Skull.

Produkter

Handla

Information