Minions

Här hittar du alla våra merchandise från Despicable Me och Minionerna. Kläder med dessa humoristiska varelser och roliga citat.

Visa filter

Per sida:

Vad är Minioner?

De små gula pillerformade varelserna som kallas för Minioner fick vi för första gången möta i succéfilmen Despicable Me (Dumma mig på svenska) där de var medhjälpare åt ärkeskurken Gru. Utseendemässigt kan Minionerna se väldigt olika ut med olika längder, former och till och med olika antal ögon. Likheterna de har är att de nästan alltid har bruna ögon (förrutom Bob som har ett grönt och ett brunt), dom är gula, har glasögon, svarta handskar och blå overaller.

Minionerna blev så pass populära i första filmen Despicable Me att de 2015 fick sin helt egna animerade film, där vi fick lära känna minionerna lite bättre. Här får man följa Minionerna genom historien.

Minion kläder online.

Vi har samlat ihop ett helt gäng med merchandise från Despicable Me där minionerna är de som pryder trycken. Minionerna är varelser som hela tiden lockar till skratt med sina idéer, klantighet och citat. Därför är plagget ofta smyckade med rolig text tillsammans med porträtt på Minionerna.

Här finns plagg både för herr, dam och för barn. Hela familjen kan matcha varandra likt den stora Minionfamiljen gör.

Produkter

Handla

Information