• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Minions kläder

Här hittar du alla våra merchandise från Despicable Me och Minionerna. Kläder med dessa humoristiska varelser och roliga citat.

Visa filter

Per sida:

Ge dig iväg på en resa till den skrattande och äventyrliga världen av Minionerna, de små gula varelserna som har charmat publik i alla åldrar med sina tokiga eskapader och underbara personligheter. Vårt sortiment är en hyllning till dessa oförglömliga karaktärer som vi alla älskar från filmerna.

Minion T-shirts - Bär dom med stolthet

Våra Minion T-shirts är det perfekta sättet att visa din kärlek till Minionerna. Oavsett om du är ett fan av Stuart, Kevin eller Bob kommer du att hitta din favorit-Minion på våra T-shirts. Varje T-shirt är designad med humoristiska motiv och citat som fångar den lekfulla andan från filmerna. Bär dem med stolthet och låt världen veta att du är en del av Minion-familjen.

Hoodies och Sweatshirts - Håll dig både varm och skojig

Våra Minion-hoodies och sweatshirts är perfekta för att hålla dig varm och skojig under kyliga dagar. Med sina färgglada och lekfulla designs är de idealiska för att sprida glädje omkring dig, precis som Minionerna gör i filmerna. Varje gång du drar på dig en Minion-hoodie, blir det som att ha dina egna Minion-kompisar vid din sida.

Mer än bara kläder - Det är ren glädje

Vårt Minion-sortiment är mer än bara kläder; det är ren glädje och lekfullhet. Varje produkt är noggrant utvald för att återspegla den underbara värld som Minionerna skapar på bioduken. När du bär våra kläder, blir du en del av den älskvärda världen som vi alla har skrattat åt och älskat.

Så om du vill sprida glädje och skratt omkring dig eller ge dina barn möjligheten att klä sig som sina favoritkaraktärer, har vi det perfekta utbudet av Minion-merchandise för dig. Utforska vårt sortiment och låt Minionerna ta över ditt hjärta och garderoben! Välkommen till Minion-familjen!

Minions kläder för barn och vuxna

Vi har samlat ett helt gäng Despicable Me-merchandise med de älskade Minionerna. Dessa små varelser får dig alltid att le med sina roliga upptåg, klumpigheter och fyndiga repliker. Det är därför kläderna och accessoarerna ofta pryds med rolig text och Minion-porträtt.

Det finns produkter för män, kvinnor och barn, så att hela familjen kan matcha som den stora Minion-familjen gör. Oavsett om du vill visa din kärlek till dessa älskvärda gula varelser med en t-shirt, huvtröja eller till och med en ryggsäck finns det något för alla.

Dessa produkter är inte bara perfekta för fans av Despicable Me-serien, utan de är också bra presenter till alla som kan behöva lite extra skratt i sitt liv. Så varför inte lägga till lite Minion-magi i din garderob och lysa upp din dag med dessa roliga och lekfulla föremål?

Vad är Minioner?

De små gula pillerformade varelserna som kallas för Minioner fick vi för första gången möta i succéfilmen Despicable Me (Dumma mig på svenska) där de var medhjälpare åt ärkeskurken Gru. Utseendemässigt kan Minionerna se väldigt olika ut med olika längder, former och till och med olika antal ögon. Likheterna de har är att de nästan alltid har bruna ögon (förrutom Bob som har ett grönt och ett brunt), dom är gula, har glasögon, svarta handskar och blå overaller.

Minionerna blev så pass populära i första filmen Despicable Me att de 2015 fick sin helt egna animerade film, där vi fick lära känna minionerna lite bättre. Här får man följa Minionerna genom historien.

Produkter

Handla

Information