• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

South Park

Här hittar du kläder och andra merchandise med karaktärerna från den klassiska animerade vuxenserien South Park. Möt de fyra pojkarna Stan Marsh, Kyle Boflovski, Eric Cartman och givetvis Kenny McCormick i olika motiv.

Visa filter

Per sida:

South Park T-shirts

Om du är ett fan av den animerade TV-serien South Park, så kommer du bli glad att veta att det finns ett stort utbud av South Park T-shirts tillgängliga i Sverige. Här kan du hitta en av de största samlingarna av T-shirts med roliga mönster inspirerade av serien.

South Park har underhållit publiken sedan 1997 med sin kvicka humor och satiriska syn på aktuella händelser och popkultur. Serien har fått en enorm följarskara genom åren och dess merchandise är mycket eftertraktat. Från ikoniska karaktärer som Cartman, Kenny och Butters till minnesvärda ögonblick och citat, South Park T-shirts finns i en mängd olika mönster för att passa varje fans smak.

Oavsett om du letar efter en avslappnad T-shirt att bära på en South Park-tittarfest eller ett unikt tillskott till din samling, kommer du säkert att hitta något du älskar. T-shirtsen är tillverkade av högkvalitativa material och finns i olika storlekar och färger.

Förutom att vara ett roligt sätt att uttrycka din kärlek till serien, är South Park T-shirts också bra presenter till vänner och familj som är fans. De är perfekta för födelsedagar, jul eller bara som en överraskningspresent för att visa att du bryr dig.

Sammanfattningsvis, om du letar efter South Park T-shirts i Sverige behöver du inte leta längre. Med ett stort utbud av mönster och storlekar kommer du säkert att hitta den perfekta T-shirten att lägga till i din samling eller ge bort som present. Så gör dig redo och visa din kärlek till den roliga och respektlösa South Park-världen!

Brett utbud av South Park merchandise

South Park är en amerikansk animerad vuxenserie som började släppas 13 augusti 1997. Sedan dess har det kommit över 300 stycken avsnitt och det är ju då logiskt att serien under dessa år har hunnit bygga upp en väldigt trogen supporterskara.

Med sin svarta, surrealistiska och satiriska förmåga att leverera humor så har South Park väckt stor uppmärksamhet.

I serien följer man främst de fyra pojkarna Stan, Kyle, Eric och Kenny i den lilla fiktiva staden South Park. Dessa pojkar och andra karaktärer från TV-serien hittar man i vårt sortiment av licenserade merchandise från denna klassiska serie.

Detta tillsammans med citat med inslag av seriens mörka humor. Här har du alltid du som fan av TV-serien South Park. Här finns T-shirts, Hoodies med klockrena licenserade motiv från South Park.

Eric Cartman från South Park

Eric Theodore Cartman är en av fyra huvudkaraktärer i TV-serien South Park. Cartman, som han oftast bara kallas är en grundskoleelev som bor i South Park med sin mamma Liane. Cartmans stora kännetecken är fetma, amoralitet och hans trångsynta och ofta antisemitiska syn. Många skulle även beskriva Cartman som psykopatisk och manipulativ. Cartman skulle nog lättast sammanfattas som politiskt inkorrekt karaktär.

Stan Marsh från South Park

Stan bor i South Park tillsammans med sina föräldrar Randy och Sharon Marsh. Fram tills säsong 22 så bor de på 260 Avenue de los Mexicanos i South Park och hans pappa arbetar för den federala regeringens jordbävningsövervakningsanläggning. Hans mamma arbetar som sekreterare på en plastikkirurgiklinik. Men efter säsong 22 av TV-serien så bor familjen istället på en gård i stadens utkant där Randy Marsh istället arbetar med att odla marijuana. Ett arbete som han tvingar sin familj att hjälpa honom med.

Stan som karaktär är ful i munnen (likt hans vänner) och skulle nog anses vara cynisk och profan. Ett annat drag som utmärket Stan är hans sympati för djur. Han är en djurvän och engagerad i vegetarianism.

Stan känns ses oftast i blå byxor, brun jacka, röda vantar och en blå/röd mössa som täcker hans annars svarta hår.

Kyle Broflovski från South Park

Kyle bor i South Park tillsammans med sin pappa Gerald, hans överbeskyddande mamma Sheila samt hans adopterade lillebror Ike. Gerald och Sheila har en polsk och rysk judisk bakgrund och båda har en stark hängivenhet till den judiska religionen. Lite lagom stereotypiskt så är Gerald advokat medans Sheila är en hemmafru.

Kyle är liksom sina vänner, ful i munnen. Kyle är nog ändå den av de fyra pojkarna som visar högst moraliska standarden och lyckas ofta bli framställd som den mest intelligenta. Kyle känns lättast igen på sina gröna byxor, orange jacka, gröna vantar och gröna mössa med långa öronlappar. Mössan täcker hela Kyles hår och man får därför sällan se att Kyle faktiskt har ett stort krulligt hår under mössan, nästan likt ett rödbrunt affro.

Kenny McCormick från South Park

Kenny bor i ett slitet och sjabbigt hus i South Parks fattigare kvarter. I huset bor han tillsammans med hans pappa Stuart, mamma Carol, bror Kevin och syster Karen. Kenny är inte bara en karaktär som fallit offer för extrem fattigdom och misär. Skaparna av TV-serien har låtit plåga Kenny på diverse olika sätt genom TV-seriens över 300 avsnitt och under de första 5 säsongerna så dog Kenny i nästan varje avsnitt. Då oftast på ett väldigt grymt och komiskt absurt sätt. Men i varje nytt avsnitt så dök han upp vid liv igen, helt utan förklaring.

Det som utmärker Kennys utseende är hans orangea kläder med uppdragna huva som är i stort sett helt stängd över hans ansikte. Man ser endast hans ögonen titta fram genom öppningen. Detta resulterar i att Kennys repliker endast blir ett ljus mumlande där man inte kan höra vad han säger.

 

Produkter

Handla

Information