• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Stranger Things kläder

Välkommen till Hawkins, Indiana - eller rättare sagt, välkommen till vår värld av Stranger Things merchandise!

Precis som i den gåtfulla TV-serien har vi samlat en skattkista full av T-shirts, longsleeves, hoodies, sweatshirts, kepsar, muggar, jultröjor och mycket mer som tar dig på en äventyrlig resa genom den mystiska världen av Stranger Things.

Häng med oss när vi utforskar vårt sortiment, inspirerat av karaktärer, monster och ikoniska motiv från serien.

Visa filter

Per sida:

Stranger Things kläder

År 2016 så släppte Netflix succéserien Stranger Things. Man slängs direkt in i mystiken när den lilla killen Will Byers försvinner spårlöst på vägen hem från kompisarna. Kompisarna Mike Wheeler, Dustin Henderson och Lucas Sinclair sätter genast igång med att leta efter sin försvunna vän. Letandet bär frukt, även om det inte är deras kompis Will som dyker upp. Istället hittar de den panikslagna flickan som heter Eleven och som med tiden visar sig ha övernaturliga krafter. Detta är starten på ett storslaget äventyr i den lilla staden Hawkins. En stad som visar sig inte vara riktigt så liten som den ser ut. För vad händer när det öppnas dörrar till andra dimensioner och vad kan då tänkas röra sig i den här andra dimensionen?

Ja, Stranger Things är en fantastisk TV-serie och det är väl därför inte så konstigt att efterfrågan på merchandise är så stor som den är.

Som du troligtvis ser så är det framförallt kläder som vi har från Stranger Things med många olika populära tryck som du både ser i serien men även skådespelarna på tröjan. Du kommer hitta väldigt många snygga tryck på våra Stranger Things kläder.

Brett sortiment av Stranger Things T-shirts

"Let's start with a blast from the past!"

Våra Stranger Things T-shirts är inte bara bekväma, de är också fullpackade med nostalgi. Precis som Eleven använder sina övernaturliga krafter för att bekämpa Demogorgonen, kommer du att använda din stil för att bekämpa tristessen med dessa unika T-shirts.

Dessa T-shirts är inte bara bekväma, utan de är också fulla av referenser till seriens 1980-talsmiljö. Från den ikoniska logotypen till bilder av karaktärerna och deras äventyr - dessa T-shirts kommer garanterat att förflytta dig tillbaka i tiden.

Så varför nöja sig med en enkel T-shirt när du kan ha en som är full av nostalgi och unik stil? Lägg vantarna på en av våra Stranger Things T-shirts och släpp loss din inre Hawkins-bo.

Hellfire Club Baseball Tröja: Känn Dig som En Äkta Medlem

"Step into the world of Hawkins High School with our Hellfire Club baseball shirt."

Vill du känna dig som en medlem i den exklusiva Hellfire Club? Då behöver du inte leta längre än till vår Hellfire Club basebolltröja!

Den här tröjan är en hyllning till den mystiska klubben och dess medlemmar, precis som karaktärerna i säsong fyra av serien. Kliv in i Hawkins High Schools värld och känn dig som en äkta medlem i D&D-klubben Hellfire Club.

Hellfire Club-basebolltröjan har den ikoniska Hellfire Club-logotypen på framsidan och finns i klassiskt svart och vitt. Tröjan är tillverkad av högkvalitativa material och är både bekväm och slitstark, perfekt att bära på nästa watch party eller ute på stan.

Oavsett om du är ett långvarigt fan av Stranger Things eller bara precis har upptäckt serien, så är Hellfire Club basebolltröjan ett måste för alla fans. Missa inte chansen att känna dig som en äkta medlem i denna exklusiva klubb.

Hoodies och Sweatshirts: Värmande mystik

När nätterna blir kyliga i den lilla staden Hawkins, är det dags att svepa in dig i en Stranger Things hoodie eller sweatshirt. Precis som Mike, Dustin, Lucas och Eleven, kommer du att vara redo att möta alla de övernaturliga utmaningar som väntar runt hörnet.

Här finns sweatshirts med Demogorgonen, hoodies som är som hämtade direkt från "Camp Know Where" eller varför inte en varm jultröja med motiv från Stranger Things Christmas

Kepsar: Skydda huvudet i skuggorna:

Gör dig redo att möta skuggorna i Hawkins med våra Stranger Things-kepsar. Precis som Sheriff Hopper, kommer du att vara redo att utforska det okända och skydda staden från ondskan. Det gör man bäst i en Hellfire Club keps eller varför inte en likadan keps som Dustin Hendersons "Thinking cap". 

Ett av Sveriges bredaste sortiment av Stranger Things merchandise 

Så, är du redo att gå ner i "The Upside Down" och omfamna allt som gör Stranger Things så unikt? Vårt sortiment av merchandise tar dig med på en äventyrlig resa fylld med citat, paralleller och massor av humor - precis som TV-serien själv. Oavsett om du är en dedikerad fan eller bara letar efter snygga kläder med en twist, har vi något för dig. Gå med oss på detta extraordinära äventyr genom Hawkins, Indiana och bortom!

För här hittar du ett av Sveriges i särklass bredaste sortiment av merchandise från TV-serien Stranger Things. 

Säsong 4

Under den fjärde säsongen av Stranger Things så introduceras vi tittare för den till en börjande udda figuren Eddie Munson. En karaktär som vi under seriens gång får lära känna mer och mer för att till sist få en helt ny bild av karaktären. Eddie blev en riktig tittarfavorit och det är väl kanske därför inte så konstigt att hans D&D-klubb Hellfire Club är det merchandise från serien som säljer absolut mest.

Hos oss hittar du lite nya populära saker så som Hellfire Club som har blivit en riktigt populärt med deras snygga kläder. Du hittar givetvis det här hos oss och de finns i många olika modeller. Samma modeller som i serien men även på andra typer av kläder så som t-shirts och hoodies men framförallt som den klassiska raglan longsleeve och t-shirt som du kan se i serien.

Den fjärde säsongen av Netflix-serien gav oss också nya klassiska merch som Dustin Hendersons "Thinking Cap" och den nya karaktären Argyles T-shirt från pizzerian Surfer Boy Pizza där han arbetar som pizzabud.

Produkter

Handla

Information