Stranger Things kläder

Här har vi samlat alla produkter från den populära serien Stranger Things från Netflix.

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 6
Sida 1 av 6

Stranger Things kläder

År 2016 så släppte Netflix succéserien Stranger Things. Man slängs direkt in i mystiken när den lilla killen Will Byers försvinner spårlöst på vägen hem från kompisarna. Kompisarna Mike Wheeler, Dustin Henderson och Lucas Sinclair sätter genast igång med att leta efter sin försvunna vän. Letandet bär frukt, även om det inte är deras kompis Will som dyker upp. Istället hittar de den panikslagna flickan som heter Eleven och som med tiden visar sig ha övernaturliga krafter. Detta är starten på ett storslaget äventyr i den lilla staden Hawkins. En stad som visar sig inte vara riktigt så liten som den ser ut. För vad händer när det öppnas dörrar till andra dimensioner och vad kan då tänkas röra sig i den här andra dimensionen?

Ja, Stranger Things är en fantastisk TV-serie och det är väl därför inte så konstigt att efterfrågan på merchandise är så stor som den är.

Som du troligtvis ser så är det framförallt kläder som vi har från Stranger Things med många olika populära tryck som du både ser i serien men även skådespelarna på tröjan. Du kommer hitta väldigt många snygga tryck på våra Stranger Things kläder.

Säsong 4

Under den fjärde säsongen av Stranger Things så introduceras vi tittare för den till en börjande udda figuren Eddie Munson. En karaktär som vi under seriens gång får lära känna mer och mer för att till sist få en helt ny bild av karaktären. Eddie blev en riktig tittarfavorit och det är väl kanske därför inte så konstigt att hans D&D-klubb Hellfire Club är det merchandise från serien som säljer absolut mest.

Hos oss hittar du lite nya populära saker så som Hellfire Club som har blivit en riktigt populärt med deras snygga kläder. Du hittar givetvis det här hos oss och de finns i många olika modeller. Samma modeller som i serien men även på andra typer av kläder så som t-shirts och hoodies men framförallt som den klassiska raglan longsleeve och t-shirt som du kan se i serien.

Den fjärde säsongen av Netflix-serien gav oss också nya klassiska merch som Dustin Hendersons "Thinking Cap" och den nya karaktären Argyles T-shirt från pizzerian Surfer Boy Pizza där han arbetar som pizzabud.

Produkter

Handla

Information