Hellfire Club

Älskar du Dungeons and Dragons, Stranger Things eller kanske rent av bara Eddie Munson? Oavsett vad så är det dags att bli en av medlemmarna i den numera legendariska D&D-klubben Hellfire Club. En klubb vars alla medlemmar går runt i samma episka tröja.

Visa filter

Per sida:

Under den fjärde säsongen av TV-serien Stranger Things så presenteras vi för den mystiske killen Eddie Munson. Eddie är ledaren för den skolan Hawkins High Schools officiella Dungeons & Dragons-klubb, Hellfire Club. En roll och klubb som Eddie Munson tar på största allvar.

Medlemmarna har mycket gemensamt, men en utstående grej är att de alla bär samma tröja. En longsleeve med 3/4 långa ärmar i svart och vitt tyg. På den vita kroppen så finns Hellfire Clubs logotyp tryckt.

Hellfire Club kläder

Den fjärde säsongen blev likt resten av serien. En succé!

Vi tittare fick då introduceras för nya karaktärer och då framförallt Eddie samt Hellfire Club. Det är väl därför inte så konstigt att den tröja vi har som är identisk med den vi ser i serien är så otroligt populär som den ändå är. Modellen säljer slut över hela världen i samband med att seriens olika avsnitt kom ut.

Vi är därför tacksamma att kunna erbjuda ett brett sortiment av diverse olika plagg med Hellfire Clubs logotyp och andra motiv inspirerade av TV-serien. Här finns givetvis den populära longsleeven, men även hoodies, T-shirts, klistermärken med mera.

Vem är Eddie Munson?

Som vi skrivit tidigare så presenterades vi för Eddie Munson under TV-seriens fjärde säsong. Eddie är ledare för Hellfire Club där bland annat Mike, Lucas och Dustin är medlemmar. Han spelar även elgitarr i bandet Corroded Coffin. Till en början är Eddie en figur som Mike och Dustin nästan tycks vara rädda för. I alla fall när de blir tvungna att berätta att Lucas inte kommer kunna delta på kvällens spelkväll av brädspelet Dungeons & Dragons.

Men under seriens gång så bygger man upp en annan bild av karaktär och hans mörka sidor visar sig bara vara ett ytligt skal. Under skalet gömmer sig en omtänksam och sympatisk kille.

Det är väl därför inte så konstigt att Dustin Henderson under seriens fjärde säsong får stor konkurrens från Eddie Munson när det kommer till att utse säsongens tittarfavorit. Eddie som kom att bli Dustins stora förebild.

Produkter

Handla

Information