• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

The Big Bang Theory kläder

Här hittar du alla våra The Big Bang Theory kläder.

Vi har ett helt gäng med roliga tryck från den amerikanska humorserien The Big Bang Theory som trycks på T-shirts, hoodies, sweatshirts med mera.

Visa filter

Per sida:

Kläder med tryck från The Big Bang Theory.

Här har vi samlat alla tryck från The Big Bang Theory. Självklart är allt officiellt merchandise från den amerikanska TV-serien. The Big Bang Theory.

TV-serien som har en rejäl dos av nördig humor gjorde direkt succé när serien hade premiär år 2007. I serien får man följa de två intellektuella nördarna Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper och deras två vänner Howard Wolowitz och Rajesh Koothrappali.

En rolig fakta som många inte vet är att Johnny Galecki som spelar Leonard Hofstadter spelade rollen som Rusty Griswold i filmen Ett päron till farsa firar jul som släpptes 1989.

Bazinga-tryck på T-shirt

Ett av de mest klassiska uttryck som har kommit ur TV-serien The Big Bang Theory är karaktären Sheldon Coopers "Bazinga".

Bazinga använder Sheldon för att understryka ett skämt.

Bazinga har i TV-serien "Young Sheldon" visat sig varit ett företag som tillverkade skämtartiklar som den unge Sheldon köpte.

Självklart har vi T-shirts med trycket Bazinga tryckt. Trycket har dessutom inspirerats av superhjälten The Flash logga. The Flash är en av Sheldons favoriter när det gäller superhjältar och han både klär ut sig samt drömmer om att han är The Flash.

 

 

Produkter

Handla

Information