The Walking Dead


The Walking Dead.

USA har drabbats av en zombieepidemi och det som dör förblir inte dött, utan börjar vilset vandra runt för att äta allt levande som kommer i dess väg. Överlevare blir ovanligare och ovanligare men de som finns kvar försöker bekämpa de horder av zombier som de stöter på, samtidigt som de försöker bygga upp ett nytt liv i denna apokalyptiska nya värld. Inte nog med det så slåss människorna mot varandra i rivaliserande grupper i ett evigt maktspel.

Merchandise från The Walking Dead.

Vi är många som suttit fastklistrade framför våra TV-skärmar och sträcktittat på varje säsong av zombieapokalypsen i The Walking Dead. Vi alla har nog något annat gemensamt och det är att vi alla nog tänkt på vad man själv hade gjort vid en "zombieattack". Vart tar man vägen? Hur får man mat? Hur skyddar man sina nära och kära? Funderingarna är många och troligtvis slipper vi alla att få veta vad som verkligen skulle hända.

Så länge får vi istället fixa lite schyssta merchandise från TV-serien TWD där vi i alla fall kan se ut som om vi är redo för det värsta.

Produkter

Handla

Information