• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Vikings

Här hittar du merchandise från den populära tv serien Vikings.

Visa filter

Per sida:

Res tillbaka i tiden med vårt Vikings-merchandise!

Ge dig in i den brutala och episka världen av vikingar med vårt sortiment av Vikings-kläder och merch. Inspirerad av den historiskt influerade TV-serien som har fascinerat tittare med sina starka karaktärer och dramatiska berättelser, är vår kollektion en hyllning till dessa legendariska krigare och äventyrare.

Vikings T-shirts - Bär din styrka med stolthet

Våra Vikings T-shirts är den ultimata sättet att visa din lojalitet till Ragnar Lothbrok, Lagertha, Björn Järnsida och de andra karaktärerna. Oavsett om du är ett fan av vikingarnas mod eller fascinerad av deras historia, har vi T-shirts med högkvalitativa tryck som fångar den episka stämningen från TV-serien. Bär dem med stolthet och känn dig som en äkta viking varje gång du gör det.

Hoodies och Longsleeves - Istället för varma pälsar

Våra Vikings-hoodies och longsleeves är perfekta för att hålla dig varm under kyliga dagar samtidigt som du visar din kärlek till TV-serien. Med sina robusta och imponerande designs kan du klä dig som en av de tuffa krigarna från serien. Varje gång du drar på dig en Vikings-hoodie, blir det som att du är redo att stiga ombord på ett vikingaskepp och ge dig ut på ett äventyr i fjärran land.

Mer än bara merch - Det är en hyllning till historia och styrka

Vårt Vikings-sortiment är mer än bara kläder; det är en hyllning till vikingarnas historia och deras styrka. Varje produkt är noga utvald för att spegla den robusta och kompromisslösa värld som TV-serien porträtterar. När du bär våra kläder, blir du en del av den legendariska vikingakulturen.

Så om du vill hylla ditt intresse för vikingar och TV-serien Vikings med stil och styrka, har vi det perfekta utbudet av kläder och merch för dig. Utforska vårt sortiment och låt din inre viking ta över din garderob! Välkommen till en värld av äventyr och historia med Vikings-kläder!

Om Vikings

Det har blivit en riktigt populär tv-serie som startade 2013 den 3 mars och första säsongen bestod av nia avsnitt. Den är inspelad på Irland och består av berättelserna om Ragnar Lodbrok som var en av de mest ökända vikingarna som besökte England och Frankrike. Serien speglar Ragnar som en bonde som handlade banbrytande genom attackerna i Britannien endast med några få män.

Serien är inspirerad av vikingarna som under 800-talet och deras livsstil som under den tiden begav sig till England.

Produkter

Handla

Information