Plus size T-shirts

Här hittar du alla plus size T-shirts i storlekar upp till 7XL. Vi har ett väldigt stort sortiment med stora T-shirts så vi hoppas du hittar din nya favorit T-shirt hos oss.

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 4
Sida 1 av 4

 
 

Plus size T-shirts.

För att göra det lätt för dig så har vi sorterat in alla våra T-shirts som finns i större storlekar här. Då vi har riktigt mycket av just T-shirts så har vi valt ut T-shirts som har storlekar från 3XL och uppåt.

Du hittar här T-shirts med tryck, utan tryck och kanske med lite extra detaljer allt för att vi vill att även personer som behöver större storlekar även ska kunna ha riktigt snygga T-shirts och kläder över lag.

Är du ute efter andra kläder i stora storlekar så har vi samlat alla kläder i herrmodell här.

Samma snygga T-shirts, fast i 3XL, 4XL, 5XL, 6XL och 7XL.

Är man i behov av de lite större storlekarna så känner man nog igen sig när man säger att man är trött på att T-shirts med stora storlekar alltid ska se så konstiga ut. Det är ju inte helt ovanligt att de stora storlekarna har en helt egen design och då ofta inte alls så snygga som de T-shirts som tillverkas i mindre storlekar.

Vi jobbar därför hela tiden för att plocka in T-shirts där samma plagg som tillverkas i small även tillverkas upp i de lite större storlekarna. Samma snygga T-shirts fast i 3XL till 7XL.

T-shirten är funktionellt plagg.

T-shirten är förmodligen ett av våra mest mångsidiga, funktionella och tidslösa plagg. T-shirten har gått från att vara en undertröja till ett enkelt plagg som används som det är. T-shirten ska vara avslappnad, funktionell och ge utrymme för rörelse och det är därför viktigt att våra T-shirts i stora storlekar följer i både längd och bredd.

Det är därför inte helt ovanligt att man väljer att tillverka de lite större storlekarna i helt skalegna mått där bredd följer längd på ett annat sätt.

Vi har ett brett utbud av T-shirts i stora storlekar och det är ett sortiment som bara kommer fortsätta växa. Här hittar du både stora T-shirts med tryck, utan tryck, firgurnära, långa T-shirts eller bara klassiska basic T-shirts.

Det de alla har gemensamt är att de är T-shirts som tillverkas i plus size och de tillverkas för att möta dina krav på T-shirtens funktion. 

Produkter

Handla

Information