• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Jultröjor Herr och Dam

Letar du efter en snygg och mysig jultröja? Här har vi samlat alla våra plagg med inspiration från julen.

Jultröjor, jult-shirt och även sweatshirts med julmotiv.

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 2
Sida 1 av 2

Jultröjor! Här hittar du din favorit.

Vi har en hel del jultröjor här och vi hoppas att du ska hitta din favorit. När man väl hittat sin tröja så kommer det troligtvis bli en favorit i många år framöver. Vill du vara lite extra retlig så varför inte ta på dig den några månader innan och visa att du verkligen älskar julen.

Vi har många olika motiv och har allt från fula jultröjor till snygga rockiga jultröjor men alla har samma tema, nämligen julen.

Maxa din julkänsla med en jultröja

Om du vill skapa den absolut maxade julkänslan så rekommenderar vi dig starkt att skaffa en snygg jultröja. Att ha ett speciellt temaplagg för julafton är en tradition som uppskattas bland både stora och små.

Med ett juligt motiv så förhöjer du den varma känslan av julen både hos dig själv och till alla människor runt omkring dig.

Här har vi samlat ett gäng olika av våra jultröjor med tryck, motiv och design som är inspirerat av julen.

Här finns alltifrån jult-shirts, stickade jultröjor och sweatshirt med julmotiv.

En snygg jultröja ger dig dessutom en väldigt mysig, avslappnad och varm stil som gör sig så perfekt vid julfirandet.

Stickad jultröja - en tradition

Stickade tröjor är från början främst ett funktionellt plagg som isolerar och håller värmen på ett effektivt sätt. Ett exempel på en klassisk stickad tröja vars främsta egenskap är att hålla värmen är den klassiska norska Lusekoftan, vars stickade ulltyg och klassiska mönster ändå får anses vara en av föregångarna till de idag klassiska jultröjorna. Till exempel satt Lars Lerin i en lusekofta när han agerade julvärd i SVT på julafton 2020 och den stickade koftan med sitt mönster ger verkligen en mysigt varm och vintrig look som passar julen så bra.

Men i modern tid så har mönstret i stickningen inte enbart kommit att bli de klassiska stjärnorna och snöflingorna. Idag finns de stickade jultröjorna i mängder av mönster och inte allt för sällan i rent humoristiska slag. Men jultröjan har kommit att bli ett klassiskt julplagg där vi byter ut den strikta kostymen och skjortan mot den mer avslappnade, varma och mysiga stickade tröjan. Med en humoristisk finess!

Jultröjan är en tradition som är här för att stanna.

Ful och rolig jultröja

Jultröjorna är stickade med olika mönster och var från början fylld av snöflingor, stjärnor och klassiska lusstickningar som från den klassiska norska Lusekoftan. Men med tiden så har det gått över till att bli mer personliga och humoristiska jultröjor där det började med ett par parande renar till att numera finnas jultröjor från Star Wars, blinkande jultröjor till rena hårdrocks jultröjor. Nu handlar det inte bara längre om att ha en tradition om att alltid dra på samma mysiga, varma och vintriga jultröja utan nu är det en tävling om vem som kan hitta den fulaste och roligaste jultröjan.

Mönstrena i stickningarna kommer hela tiden i nya tappningar och du behöver inte vara rädd för att jultröjan ska vara för ful. Det finns alltid någon som hittat en ännu fulare jultröja. Men de är precis lika mysiga för det!

Jultröjor både för herr och dam

Vi försöker hela tiden jaga nya produkter så att vi kan erbjuda ett intressant utbud för alla. Vi är därför glada att kunna erbjuda ett sortiment av jultröjor både för dam och herr. Här finns alltifrån klassiska stickade jultröjor till jultröjor med mer humoristiska mönster i stickningen.

Här finns något för alla.

Produkter

Handla

Information