Posters

Här hittar du ett brett sortiment av licensierade posters och filmaffischer.

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 3
Sida 1 av 3

Filmaffischer med filmomslag

När nya filmer kommer ut så affischerar biograferna om filmerna. När stolarna i biograferna slutar fyllas så försvinner filmerna bort från bioduken och ersätts av nya filmer. Detta gäller då även affischerna. Gamla bioaffischer plockas ner och blir värdelösa, i alla fall för biografen.

Men de stora filmaffischerna med de mäktiga och påkostade omslagen har kommit att bli riktiga samlarobjekt.

Med ett ökat intresse för både TV-serier och filmer så har även populäritet för dess merchandise ökat. I detta sortiment av merchandise återfinns nyproducerade affischer och i sortimentet hittar vi alla typer av motiv där omslagen numera bara är en del av sortimentet.

För visst drömmer vi väl alla om att få bygga en egen hemmabiograf? Ingen hemmabiograf är väl fulländad utan att ha lite klassiska filmaffischer uppsatta runtom på väggen?

Posters i högkvalitativt papper.

Alla våra posters printas på ett högkvalitativt 200 grams blankt "fine-art" papper. Helt enkelt en vanlig kvalitativ plansch med motiv från din favorit till film, TV-serie eller karaktär.

Filmposters

I vårt sortiment av posters så hittar du flera kända karaktärer och motiv hämtade från långfilmsvärlden. Här finns läskiga skräckfigurer som Freddy Krueger, Annabelle, Chucky och Jason Voorhees. Superhjältar och deras självklara fiender i form av superskurkar. Här hittar vi bland annat Batman, Superman, Jokern och Wonder Woman.

Som tidigare nämnt så har filmpostern kommit att bli en riktig klassiker tack vare biografer och hyrbutiker, där affischerna användes under en kort period för att sedan plockas ner och eventuellt då återanvändas i privat bruk.

Produkter

Handla

Information